Aku Hirviniemi nykyisestä työtilanteesta: Mä makailen himassa ja syljen kattoon

23.08.2012 12:00 -

Enbuske & Linnanahde Crew sai vieraakseen Suomen hauskimmat miehet: Aku Hirviniemen ja Petteri Summasen. Kuuntele haastattelu!

Aku Hirviniemi ja Petteri Summanen vierailivat Enbuske & Linnanahde Crewn vieraina.

- Mä olen ottant nyt vähän rauhallisemmin ja jättänyt kaiken maailman "hömpänpömppä" teatterihommat. Nyt mä makailen himassa ja syljen kattoon - välillä käyn vähän vetämässä hatusta, kertoi Aku tämänhetkisestä työtilanteestaan.

Syksyllä alkaa taas uusi Putous ja Akun osallistuminen kyseiseen ohjelmaan on ollut epävarmaa.

- Se on nyt käymisvaiheessa. Mä olen asettanut itseni nurkkaan ja jättänyt asian temperoitumaan, että jos sieltä joku hahmo putkahtaa. Mutta en nyt sano juuta enkä jaata. Tämä on etsikkovaihe...

Pitkään alalla ollut Summanen jakoi viisauksia työnteosta viihdealalla.

- Ne jotka ahkerasti töitä tekee, niin kyllä heidän on elettävä suht kurinalaista elämää, ja jos saa hyvän ammattitaidon niin kyllä sitä kannattaa käyttää. Mieluummin tekee duunia kuin pyörii baareissa. Toki taitelijan tulee ottaa myös tilansa, eli silloin kun työt on tehty niin pitää huutaa yöhön, ettei ihan muutu konttorirotaksi.

Petteri Summanen jakoi tähän liittyen Vuorikiipeilijä-viisauden:

- Pitää ottaa aina uusi huippu tavoitteeksi, jonka yrittää valloittaa henkensä kaupalla. Sen tehtyään pitää huilia ja miettiä, että jos mä nyt kapuan taas sitä samaa huippua jos joku vaan pyytää, niin kohta sä olet šerpa ja kantelet muiden kamoja.

Aku jatkoi vitsikkäästi tähän viisauteen.

- Mulla on nyt vähän se tilanne, että mietin haluanko mä olla just se serba... tai mikä on serba, Hirviniemi nauraa.

Kuuntele koko haastattelu:

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat