Radio Novan uutuusbiisit – tästä artistista voi tulla tähti

28.01.2016 10:00 -

Joka viikko musiikkiosastomme pohtii soittoon laitettavia uusia kappaleita. Uusia kappaleitahan ilmestyy kovaa tahtia, ja niistä sitten valitaan juuri meidän kuuntelijoillemme sopivat kappaleet. 

Uusimmat soittoon laitetut kappaleet on jälleen valittu, ja niitä on kuusi. Tässä kappaleet musiikkipäällikkö Mikko Harjunpään kommentein.

Justin Bieber: Love Yourself
Kuinka minimalistiseksi voi hittimusiikki mennä? Vain sähkökitara, flyygelitorvi ja laulu. Justin Bieber on kirjoittanut kauniin balladin yhdessä Ed Sheeranin kanssa. Vähän on paljon, kun biisi kantaa.


Jenni Vartiainen
: Susta enkelit pitävät huolta
Nelosen Mustat lesket -draamasarjan tunnusbiisi. Tekstillisesti tähän epävakaaseen maailmantilanteeseen sopiva ja tunteisiin vetoava biisi.



3 Door Down: In The Dark
Rock ei ole vielä onneksi kuollut. Mississipistä kotoisin oleva 3 Door Down lyö pöytään oikean rock-biisin. Saa nähdä, kuinka se tehoaa näin elektronisen musiikin aikana.
Lue lisää: 3 Doors Downilta uutta musiikkia





Ida Paul
: Laukauksia pimeyteen
Ida Paul on suomalais-amerikkalainen, Espoosta kotoisin oleva 17-vuotias laulaja/lauluntekijä. Tässä hänen debyyttisingle Laukauksia pimeyteen. Jos tyttö jää Suomeen ja valitsee musiikin, veikkaan tästä uutta tähteä Chisun, Sannin ja Jennin seuraan.



Lost Frequencies feat Janieck Deavy: Reality
Belgialainen 22-vuotias nuori mies taiteilijanimeltään Lost Frequencies jatkaa eurooppalaista EDM-soundia kappaleella Reality. Kaverikseen lauluun hän on kutsunut hollantilaisen Janieck Deavyn. Kuulostaa kuin kaverit soittaisivat vanhempiensa takkahuoneessa kitaroita ja laittavat hieman biittiä päälle. Yksinkertaista ja tehokasta.




David Guetta feat Sia: Bang My Head
EDM:n Grand Old Man, ranskalainen 48-vuotias David Guetta jatkaa hittitehtailua. Uusin single on Bang My Head ja  feattaamassa ovat australialainen Sia ja amerikkalainen Fetty Wap

Kuva: Warner Music Finland

Kilpailut

Uusimmat