Club For Fiven uudella levyllä vain omia kappaleita – ja yksi Robin-laina

21.10.2015 19:55 -

A cappella -yhtye levytti ensimmäistä kertaa pelkkää omaa tuotantoaan. Mukana uudella Ennen tätä hetkeä -albumilla on myös Robin, joka laulaa versiolla omasta hitistään Onnellinen.

Ensimmäinen single Äitien äidit julkaistiin syyskuussa. Levyllä vierailee nuori laulajatähti Robin (kuvassa alla) on mukana Onnellinen -kappaleella.

– Edelliset kolme albumiamme ovat muutamia kappaleita lukuun ottamatta olleet cover-levyjä. On upea tunne levyttää originaalikappaletta, tehdä siitä juuri meidän näköisemme ja määritellä miltä kappale kuulostaa – ensimmäistä kertaa. Halusimme Ennen tätä hetkeä -levylle biisejä, joiden teksteissä maistuu elämä ja maanläheisyys. Ehkä ikä ja elämäntilanne vievät luonnostaan ajatuksia ja mielenkiintoa omiin juuriin ja olemassaoloon. Levy on ajaton. Kauniita melodioita ja yksinkertaisia sovituksellisia ratkaisuja. Musiikki edellä, kertovat yhtyeen jäsenet.

Bändin muodostavat Maija Sariola, Tuukka Haapaniemi, Jouni Kannisto, Susanna Lukkarinen ja Juha Viitala.

Joulukiertueella perinteisiä lauluja

Marraskuun lopulla Club For Five suuntaa joulukiertueelle ympäri Suomen. Kahdeksantoista konserttia kattavalla kiertueella kuullaan sekä joululaulujen klassikoita että maistiaisia uudelta Ennen tätä hetkeä. Keväällä 2016 yhtye keikkailee uuden albumin tiimoilta.

Club For Five on vuonna 2000 perustettu, kansainvälistäkin suosiota nauttiva a cappella -lauluyhtye, jonka kuusi albumia ovat myyneet kultaa. Yhtye on keikkaillut myös maailmalla.

Kuuntele Club For Fiven uusi kappale Äitien äiti!

Club For Five on esiintynyt myös Nova Stagella jouluisissa tunnelmissa. Katso video!

Kilpailut

Uusimmat