Elastinen väistyi Rähinän toimitusjohtajan paikalta – Essi Kivitie tilalle

13.10.2015 11:01 -

Essi Kivitie on aloittanut 1. lokakuuta alkaen Rähinä Records Oy:n toimitusjohtajana.

Kivitie on toiminut aikaisemmin Rähinä Recordsin markkinointi- ja viestintäjohtajana ja vastannut samalla yrityksen päivittäisen liiketoiminnan kehittämisestä yhdessä Rähinän perustajaosakkaiden kanssa.  Kimmo Laiho eli Elastinen siirtyy toimitusjohtajan paikalta Rähinä Records Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi.

Kivitiellä on takanaan monipuolinen työura viihteen ja viestinnän parissa ennen siirtymistään Rähinä Recordsille. Hän on aiemmin toiminut mm. viestintäkonsulttina, tuottajana lukuisissa yritys- ja tv-tuotannoissa sekä työskennellyt reilut seitsemän vuotta Yleisradion eri ohjelmayksiköissä.

– Olen todella iloinen saamastani mahdollisuudesta viedä Rähinää eteenpäin ja rakentaa sitä osana suomalaisen urbaanin musiikin äänimaisemaa. Rähinän menestyksen kannalta avainasemassa ovat uusien hittien synnyttäminen, uusien kykyjen löytäminen rosteriimme ja nykyisten artistiemme liiketoiminnallinen ja taiteellinen tukeminen, Essi Kivitie kertoo.

Lisäksi Rähinä Records Oy on palkannut Joonas Wörlinin luovaksi johtajaksi sekä vastaamaan levy-yhtiön musiikkituotannon kehittämisestä. Wörlin siirtyy tehtävään mainostoimisto Bob The Robotilta. Wörlin on uransa aikana tehnyt yhteistyötä useiden kotimaisten eturivin artistien kuten Elastisen, Cheekin, Uniikin, Mikael Gabrielin ja JVG:n kanssa. 

Rähinä Records Oy:n osakkaita ovat Kimmo Laiho (Elastinen), Henrik Rosenberg (Iso H), Dan Tolppanen (Uniikki), Anders Westerholm (Andu), Markku Wettenranta (Tasis) ja Essi Kivitie.

 

(Nova/Rähinä Records) 

Kilpailut

Uusimmat