Vanhempi herrasmies mies ei pystynyt syömään itse: Mäkkärin työntekijä riensi apuun

24.09.2015 18:03 -

Chicagolainen Destiny Carreno jakoi Facebook-seinällään kohtaamastaan hyväntahdon eleestä, joka sai kyyneleet nousemaan tämän silmiin. Hänen edellään asioinut vanhempi, pyörätuolissa istuva mies tarvitsi apua syömisen kanssa. 

Destiny Carrenon koskettava päivitystä McDonald’sissa apua tarvinneesta miehestä on jaettu Facebookissa lähes 300 000 kertaa. Päivityksessään chicagolainen Carreno kertoo asioineensa pikaruokalaissa, kun tämän eteen pyörätuolillaan siirtyi vanhempi, ilmeisesti osittain halvaantunut herrasmies.

– Mies yritti kysyä jotain myyjältä, joka ei kuitenkaan saanut selvää miehen puheesta. Lopulta saimme selvää, että hän sanoi ”auta minua, ole kiltti”. Selvisi, että mies tarvitsi apua syömiseen, Carreno selvittää.

Carreno epäili, ettei työntekijä ehtisi auttaa, sillä meneillään oli ruuhkatunti. Työntekijä kuitenkin meni miehen luokse, paloitteli miehen ruoan ja auttoi tätä syömään.

– Siinä vaiheessa kyyneleet nousivat silmiini. Arvostin hänen tekoaan sydämestäni. Työntekijä laittoi kaiken muun sivuun auttaakseen miestä. Se oli kilteintä ja nöyrintä, mitä olen koskaan nähnyt, Carreno kertoo.

 

//

Seeing this today brought tears to my eyes! Compassion has NOT gone out of style.Today I made a quick stop at McDonald...

Posted by Destiny Carreno on 16. syyskuuta 2015

Suomessa on ikävä kyllä noussut julkisuuteen puolestaan tapauksia, joissa pikaruokaloiden henkilökunnalta ei välttämättä sympatiaa ole herunut liikuntarajoitteisille asiakkaille. Yksi näistä on viimevuotinen makkaraperunagate sekä 92-vuotiaan vanhuksen kaatuminen Turussa.

Kuva: Shutterstock

(Nova, Facebook)  

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat