Mies yritti vuoden ajan saada tytöltä takaisin aurinkolasejaan: Kekseliäistä tekstareista tuli nettihitti

11.09.2015 12:04 -

Eräs mies kertoo jättäneensä vahingossa aurinkolasinsa erään deittinsä käsilaukkuun. Kymmenistä, ellei jopa sadoista toinen toistaan nokkelammista tekstareista huolimatta hän ei saanut lasejaan takaisin. 

Tarina menee näin: Mies tapasi naisen baarissa ja pari tapaa uudelleen viikon päästä. Mies oli antanut naiselle säilytettäväksi aurinkolasinsa, kun he olivat menossa baariin. Nainen kuitenkin katosi illan mittaan, eikä ollut antanut miehen laseja takaisin ennen katoamistaan. 

Mies (nimeltään Alex) onkin kuluneen vuoden ajan yrittänyt saada aurinkolasejaan takaisin. Aluksi hän vain tiedusteli saisiko mahdollisesti lasinsa takaisin, mutta nainen ei vastannut. Hän lähetti viestiä viestin perään, eikä vieläkään vastausta. Koko juttu lähtikin vähän käsistä ja viesteistä tuli vitsikkäämpiä ja vitsikkäämpiä. Lopulta Alex joutui ostamaan uusia aurinkolaseja, jotka eivät kuitenkaan ihan olleet yhtä hyviä kuin alkuperäiset. Hän myös teki etsintäilmoituksen sekä meemejä laseista. Hän todella heittäytyi projektilleen. 

– Olen ottanut pianotunteja viime aikoina. Olen siinä aika hyvä. Ihmiset jopa sanovat, että olen kuin Stevie Wonder ilman aurinkolaseja, hän esimerkiksi veistelee. 

Lisäksi Alex lähetti diagrammeja, joissa kertoi syitä aurinkolasien käytölleen. 

Uskomaton kyllä, lopulta nainen vastasi, lähes vuoden hiljaisuuden jälkeen. Hän kertoi muuttaneensa toiselle puolelle Yhdysvaltoja eikä valitettavasti enää tiedä, missä aurinkolasit ovat. Kaikesta huolimatta tekstiviestien vaihtelu loppui uusien treffien sopimiseen! 

Alexin päivitystä on katsottu Imgurissa 40 000 kertaa 

Katso koko ketju täältä

Kuva: Shutterstock

(Nova, Lad Bible) 

Kilpailut

Uusimmat