Ovatko nämä Novan uutuusbiisit jo sinulle tuttuja? Katso ja kuuntele!

18.08.2015 11:30 -

Taajuudella soi taas uusia kappaleita. Katso, millaisia uutuuksia Chisu, Charlie Puth rinnallaan Meghan Trainor, Juha Tapio ja Elias Kaskinen & Päivän Sankarit tarjoavat!

– Chisun edellinen albumi Kun mä valaistun ilmestyi 2012. Nyt Chisulta on ilmestynyt tulevalta albumiltaan odotettu eka sinkku Ihana. Chisu on monilahjakkuus, joka kirjoittaa ja tuottaa kaikki omat laulunsa itse. Ihana -biisi on chisumainen tilitys oman rakkaan ihanuudesta. Kaikin puolin tuttua ja tunnistettavaa Chisua, ennen kaikkea tuotannollisesti, kuvailee biisiä Novan musiikkipäällikkö Mikko Harjunpää.

 

Charlie Puth on 23-vuotias amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja tuottaja. Tässä Marvin Gaye -duetossa Puth ja 21-vuotias Meghan Trainor tekevät kunniaa yhdelle soulmusiikin suurimmalle legendalle Marvin Gayelle. Laulu on viehättävästi moderni, mutta samalla siinä on lainattu häpeilemättömän tyylikkäästi 50- ja 60-luvun musiikillisia vaikutteita. Popmusiikki on lainaa ja kierrätystä ja hyvä niin, hymyilee Harjunpää.

 

Juha Tapio valmistelee uutta albumia ja tässä maistiaisia hänen tulevalta albumilta. Sinun vuorosi loistaa -biisi on Bruce Springsteen -tyyppinen, tekstiltään rohkaiseva ja kannustava. Isojen konserttisalien jälkeen Juha Tapio haluaa kiertää seuraavaksi Suomen merkittävimmät rock-clubit kuten Tavastian ja Tampereen Tullikamarin. Josko uusi levykin olisi tämän perusteella edellisiään vauhdikkaampi ja rokkaavampi, pohtii Novan musiikkipäällikkö.


Elias Kaskinen on tällä hetkellä uransa huikeassa nosteessa. Ensilevy on vasta ilmestymässä ja hänen laulunsa soivat jo ympäri Suomen radioita. Uusin single Elämä lupaa mulle esittelee soundillisesti Eliaksen edellisiä hittejä modernimpaa tuotantoa. Tälle komealle ja sosiaalisesti lahjakkaalle nuorelle miehelle ura suomipopparina on lähtenyt käyntiin todella suotuisissa tuulissa, sanoo Harjunpää.

Kilpailut

Uusimmat