Aikuisten siirtotatuoinnit: Kivuttomia, väliaikaisia ja aidonnäköisiä

10.08.2015 16:32 -

Oletko miettinyt tatuoinnin ottamista, mutta pelko kivusta tai tieto tatuoinnin ikuisuudesta saa perääntymään kerta toisensa jälkeen? Unohda siirtotatuoinnit, joissa seikkailevat dinosaurukset ja jotka rapisevat alas rumina lastuina, uusissa siirtotatuoinneissa on tyyliä — sen tietää jopa Beyoncé.

Tatuoinnit ovat muotia nyt, mutta vaikka muste iholla kiinnostaisi, kaikki eivät halua pysyviä jälkiä iholleen. Tähän kiinnostukseen vastaavat siirtotatuoinnit, jotka sopivat nykyään varttuneemmallekin kansalle. Uudet siirtotatuoinnit näyttävät aidoilta, käyvät asusteesta, monet julkkikset ovat luoneet omia siirtotatuointimallistoja ja jahkailijan ei tarvitse leimata ihoaan pysyvästi.

Esimerkiksi veljekset Tyler ja Braden Handley ovat vastanneet tatskajahkailijoiden unelmiin.

Heidän Inkbox niminen startup-yritys tehtailee ehdan näköisiä tatuointeja, jotka kestävät iholla noin kahden viikon ajan.

Inkbox-tatuoinnit toimivat samaan tapaan kuin perinteiset siirtotatuoinnit. Tatuointiliuska laitetaan iholle ja sitä painetaan märällä kankaalla tai paperilla. Kyse ei ole vain liimattavasta kuvasta, joten kuva ilmestyy iholle 12 tuntia sen laittamisen jälkeen.

Katso video.

Musteen ainesosat saadaan panamalaisista hedelmistä, joten jokaisesta myydystä tatuoinnista annetaan rahaa järjestölle, joka pyrkii takaamaan paremman koulutustason ja maanviljelystaitojen kehittymisen Panamassa hedelmän kasvualueella.

Siirtotatuoinnit voivat toimia oivana asusteena, eikä niiden tarvitse aina pysyä iholla viikkojen ajan. Esimerkiksi Beyoncélla on oma metallinhohtoinen mallistonsa Flash Tattoolla.

 

The latest @Beyonce #BeyHive essential? Tattoo jewelry by the artist herself: http://t.co/l8oDC0kWkW pic.twitter.com/MKu5KoCgCl

— CR FASHION BOOK (@CRFASHIONBOOK) 5. elokuuta 2015

 

Myös esimerkiksi Tattly tekee aikuisille sopivia, design siirtotatuointeja.

Siirtotatuointi onkin oiva tapa vältellä kipua. Luitko jo mitkä ovat 10 kipeintä paikkaa tatuoinnille? Tai kuinka tatuointi vaikuttaa kehoon?

Kilpailut

Uusimmat