Tiina Lymin ensimmäinen pitkä elokuva ensi-iltaan alkuvuonna 2016

08.08.2015 09:30 -

Näyttelijä ja ohjaaja Tiina Lymin ensimmäistä pitkää elokuvaa kuvataan parhaillaan. Suomalaisen road movien työnimi on Piilotetut. Vuonna 2016 ensi-iltaan tulevan elokuvan pääosissa nähdään muun muassa Antti Holma, Jussi Vatanen, Ville Tiihonen ja Lotta Kaihua.

— Kuvaukset ovat edenneet erittäin hyvin. Olen onnellinen hienosta castista ja tästä määrästä ammattilaisia elokuvantekijöitä ympärilläni. Materiaali näyttää todella hienolta ja olen iloinen, että myös Kainuun erityinen valo saatiin tallennettua, kertoo ohjaaja Tiina Lymi mallikaasti edenneistä Piilotetut työnimellä kulkevan elokuvan kuvauksista.

Elokuvaa kuvataan paraikaa Uudellamaalla. Kuvaukset ovat alkaneet heinäkuussa Kainuussa ja jatkuvat elokuuhun saakka Uudellamaalla.

Elokuvan tyylilaji on yhdistelmä road movieta, mustahkoa huumoria, koskettavuutta ja toimintaa.(Nova

— Elokuva on draamakomedia lapsettoman uranaisen ja laiminlyödyn naapurin tytön matkasta kohti tuntematonta päämäärää ja kohti toisiaan, kuvailee elokuvan tuottaja Nina Laurio Solar Filmsiltä.

Uutuuselokuvaon maineikkaan näyttelijän Tiina Lymin ensimmäinen pitkä elokuvaohjaus. Hän on ollut myös mukana käsikirjoitustyöryhmässä yhdessä käsikirjoittaja Nina Laurion ja Johanna Hartikaisen kanssa.

Solar Films -elokuva saa ensi-iltansa alkuvuonna 2016. Elokuvan levittää Nordisk Film.

Kilpailut

Uusimmat