Näin suuri osa Tinder-käyttäjistä ei ole sinkkuja

08.05.2015 14:51 -

Sosiaalisen verkostoitumisen ja nettideittailun mobiilisovellus  Tinder on yleistynyt roimasti. Time-lehti kertoo, että merkittävä osa sovelluksen käyttäjistä ei ole sinkkuja.

Time-lehti kertoo verkkosivuillaan tuoreesta selvityksestä, jonka mukaan miltein puolet palvelun käyttäjistä ei ole sinkkuja. Selvityksen mukaan peräti 30 prosenttia Tinder-käyttäjistä on naimisissa. 

GlobalWebIndexin keräämien tietojen mukaan vain 54 prosenttia Tinder-käyttäjistä on todellisuudessa seuraa etsiviä sinkkuja. Tinderin toimitusjohtaja Sean Rad taisi olla oikeassa, kun hän hiljattain kertoi Tinderin olevan enemmän kuin treffi-sovellus.

Tinderin perusidea on hyvin yksinkertainen. Se löytää käyttäjän sijainnin GPS:n avulla ja luo profiilin Facebookista löytyvän tiedon perusteella. Tinder löytää tämän jälkeen kaikki yhteensopivat parit. Parin etsiminen tapahtuu valokuvien perusteella. Käyttäjä voi pyyhkäistä kuvan vasemmalle, jos annettu kuva ei miellytä tai oikealle, jos se miellyttää. Mielipide toisesta henkilöstä ei näy muille paitsi silloin kun kaksi ihmistä pitävät toistensa kuvista, jolloin syntyy Tinder-pari. 

Kuva: Shutterstock 

Kilpailut

Uusimmat