Ellinoora - Ei hävittävää (AEIOUAO)

05.03.2015 13:00 -

Laulaja-lauluntekijä Ellinoora on julkaissut uuden singlen Ei hävittävää (AEIOUAO). Kappaleen ovat säveltäneet ja sanoittaneet Ellinoora, tuottaja Samuli Sirviö sekä Kuningasidea-yhtyeestä tuttu VäinöVäinö.

- Kappale merkitsee minulle vapautta olla juuri se kuka olen. Se käsittelee ihmisen epävarmuutta ja elämässä tapahtuvia muutoksia. Rohkeutta lähteä tutusta ympäristöstä ja uskallusta olla se mitä on, Ellinoora kertoo.

Oulusta kotoisin oleva Ellinoora herätti usean levy-yhtiön kiinnostuksen poikkeuksellisella äänellään vuonna 2011. Hän solmi levytyssopimuksen Warner Musicin kanssa tuolloin vasta 17-vuotiaana. Hän on sen jälkeen julkaissut kappaleen Sellainen mies.

Sittemmin helsinkiläistynyt 21-vuotias Ellinoora on kehittynyt omat kappaleensa kirjoittavaksi artistiksi. Vuonna 2013 löytynyt hyvä tiimi (Samuli Sirviö, VäinöVäinö) on valmistellut laulajan kanssa valmiiksi debyyttiä, joka ilmestyy lähiaikoina.



Ei hävittävää (AEIOUAO) on Ellinooran ensimmäinen "varsinainen" single. Ellinoora olisi halunnut että kappale olisi nimeltään pelkästään AEIOUAO, koska siihen kappale tiivistyy (Yle).

Radio Nova Uutuudet:



Kilpailut

Uusimmat