Krista Siegfrids - On & Off

03.03.2015 17:00 -

Krista Siegfrids esittelee uutena singlenä melodisen On & Off, joka kertoo nimensä mukaisesta on&off-suhteesta. Laulaja viimeistelee parhaillaan uransa toista studioalbumia.

- Koko kappale kertoo intohimoisesta on-off-suhteesta ja video sopii täydellisesti biisin sanomaan. Siihen, miten jännittävä suhde on alussa, mutta miten se ei ikinä kuitenkaan toimi. Vaikka video on rohkea, on se mielestäni kaunis ja sensuellinen, se on minulle tärkeä.

Laulaja on aikoinaan roikkunut on&off-suhteen tarjoamassa löysässä hirressä.

- Tarinahan on kuin suoraan minun elämästäni, joten sen esittäminen tuntuu todella aidolta. On-off-suhteet ovat kivuliaita, sillä aina toinen rakastuu. On oma sydämenikin särkynyt, mutta nyt olen onnellinen ja rakastunut.



Videolla Siegfrids kiehnää rohkeasti tumman komistuksen kanssa. Laulaja kertoo kuvausten sujuneen leppoisissa tunnelmissa.

-Alussa vähän jännitti olla lähellä, mutta miehen roolissa nähtävä tanssija oli todellinen herrasmies ja ammattilainen. Hänen kanssaan oli helppo työskennellä. Onneksi saimme hänet Lontoosta tänne, koreografi oli opiskellut miehen kanssa samaan aikaan, joten suhteet olivat kunnossa, Krista fiilistelee MTV.fi:n haastattelussa.



Krista Siegfrids

Krista Siegfrids voitti keväällä 2013 Uuden Musiikin Kilpailun finaalin ja edusti Suomea saman vuoden Euroviisuissa Malmössä. Krista ja Team Ding Dong eteni viisufinaaliin hittibiisillä Marry Me.

Aikaisemmin Krista kiersi rockbändinsä kanssa ahkerasti ympäri Suomea sekä esiintyi isoissa musikaaleissa ja cabaree-esityksissä. Krista nähtiin myös The Voice of Finland -ohjelman ensimmäisellä kaudella osana Michael Monroen tiimiä.

Tammikuussa 2013 Krista sai levytyssopimuksen Universal Musicilta ja debyyttialbumi Ding Dong julkaistiin toukokuussa 2013. Albumilta julkaistiin sinkut Marry Me, Amen! ja Can You See Me?. Helmikuussa 2014 Krista julkaisi UMK-finaalissa kappaleen Cinderella.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat