Madonna kaatui portaat alas kesken gaalaesiintymisen – syynä liian tiukka viitta?

26.02.2015 06:35 -

Brittiläinen Ed Sheeran oli suurin voittaja keskiviikko-iltana Lontoossa järjestetyssä musiikkialan Brit Awards -gaalassa. Illan todellisesta showsta vastasi popin megatähti Madonna, jonka kaatuminen kesken loppunumeron nousi koko maailman viihdemaailman ykkösuutiseksi.

Madonna putosi lavalta esityksen alkuvaiheessa. Hän esitti uutuushittinsä Living for Love.

Vielä ei ole täysin selvää, mikä aiheutti Madonnan vaarallisen näköisen kaatumisen taaksepäin, mutta mitä luultavammin kyseessä oli liian tiukalla ollut viitta. Madonnan kiivetessä portaita, yksi hänen tanssijoistaan piti vetää viitta Madonnan päältä pois. Nähtävästi kaikki ei mennyt kuin suunniteltiin, mikä aiheutti Madonnnan kaatumisen viittoineen pahannäköisesti portaita alas.

//

Julkaisu käyttäjältä Madonna.

Madonna viestitti faneilleen gaalan jälkeen olevansa kunnossa. Hänkin totesi syyn olleen viitassa: "Armani hooked me up," she wrote. "My beautiful cape was tied too tight! But nothing can stop me and love really lifted me up! Thanks for your good wishes! I'm fine!"Huolimatta kaatumisestaan, Madonna veti numeronsa tyylillä läpi. Vuosikymmeniä esiintynyt tähti on kokenut esiintyjä, joten haaveri ei näkynyt popin kuningattareksi tituleeratun vedosssa lainkaan.Yleisö antoi raikuvat aplodit Madonnalle, joka on esityksen jälkeen ottanut kohtauksesta kaiken mahdollisen irti. Madonna on postannut useita kuvia esityksen jälkeen Instagramissa ja Facebookissa ja saanut valtavasti tukea ja ihailua osakseen.

Itse Brit Awards saattoi kärsiä tapahtuneesta. Palkintojen sijasta eri musiikkimediat ovat julkaisseet uutisia Madonnan kaatumisesta.

Kuva: Printshot via Youtube

Kilpailut

Uusimmat