Päivittäin 33 kilometriä töihin talsivalle miehelle on kerätty jo lähes 300 000 dollaria

05.02.2015 11:34 -

Detroitissa asuva, 56-vuotias James Robertson on kävellyt 10 vuoden ajan joka päivä töihin ja töistä kotiin kymmenien kilometrien matkan. 19-vuotias opiskelija päätti perustaa Robertsonin hyväksi rahankeräyksen, jonka avulla tämä voisi ostaa uuden auton.  Keräys on tuottanut jo lähes 300 000 dollaria. 

Viikonlopun aikana varsinkin sosiaalisessa mediassa levisi detroitilaisen James Robertsonin tarina. 56-vuotias mies kävelee joka päivä töihin 33 kilometriä. Hän on talsinut samaa matkaa kymmenisen vuotta, siitä lähtien kun hänen autonsa meni rikki.

Robertsonin työpäivät venyvät kävelyn vuoksi erittäin pitkiksi, mutta hän ei valita. Hän ei ole koskaan jättänyt menemättä töihin ja talsii matkan viitenä päivänä viikossa.

19-vuotias Evan Leedy inspiroitui Robertsonin tarinasta ja perusti tämän hyväksi rahoituskampanjan Gofundme-sivustolle kolme päivää sitten. Leedy toivoi saavansa kasaan 5 000 dollaria, jotta Robertson voisi ostaa uuden auton. Tällä hetkellä sivuston avulla on kuitenkin saatu kasaan 300 000 dollaria, joten ihan halvimmasta päästä auton ei tarvitse olla. Robertson kuitenkin itse toivoo, että kasaan saadut rahat käytettäisiin hänen sijastaan joukkoliikennesysteemin parantamiseen kotiseudullaan, kertoo USA Today.

Katso Robertsonin tarina alta. 

Kuva: Kuvakaappaus / YouTube

(Radio Nova, Gofundme, USA Today)

Kilpailut

Uusimmat