Kuva: Vappu Pimiä

Vapun resepti: Omenainen inkivääriglögi

27.10.2017 13:00 - Tytti Kiviharju - Luettu 1 112 kertaa

Ilmat viilenee ja talvi lähestyy, joten nyt on oiva hetki aloittaa glögin nauttiminen.

6dl omenamehua

Pullo The Ginger People Bottoms Up inkivääriolutta

7-10 kokonaista neilikkaa

1 kanelitanko

4 tähtianista

1tl jauhettua kardemummaa tai 4-5 kokonaista

2-3 rkl fariinisokeria

1 tl The Ginger People murskattua inkivääriä

rusinoita ja manteleita tarjoiluun

Keitä omenamehua ja mausteita kattilassa miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia. Kun tarjoilet glögin, kaada joukkoon inkivääriolut, mutta älä anna enää kiehahtaa. Kaada glögi laseihin ja lisää sekaan manteleita ja rusinoita. Halutessasi voit terästää glögiä alkoholilla.

Ja jos flunssa vaivaa, nappaa tästä ohje inkiväärishottiin, jolla saat flunssan karkotettua!

(kuva: Vappu Pimiä)

SHOTTI FLUNSSAN KARKOTUKSEEN

 2-3cl The Ginger People Luomu Inkiväärimehua

2-3cl vettä

1tl sitruunamehua

 Sekoita aineet keskenään ja kaada pieneen lasiin. Nauti heti.

-Vappu

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat