Kuva: Shutterstock

Suomalaisparien erikoiset rakkaustarinat koottiin yhteen: He tapasivat hänen paetessa poliiseja

11.07.2018 20:15 - Elisa Jalasjoki

Radio Novan Kesäaamuissa puhuttiin tänä aamuna rakkaudesta ensisilmäyksellä.

Tällä viikolla Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan juontaja Esko Eerikäisen seurana myös laulaja Kasmiria. Tänään kaksikko innostui puhumaan rakkaudesta - ja pyysivätkin kuulijoita kommentoimaan, onko rakkautta ensisilmäyksellä todella olemassa, vai onko kyseessä vain ainoastaan pelkkä myytti. 

Vastausten määrä yllätti juontajaparin. Toinen toistaan suloisemmat kertomukset todistivat, että rakkautta ensisilmäyksellä todella on olemassa, eikä rakastuminen vaadi viittä tapaamiskertaa, kuten Eerikäisen esiin nostamassa tutkimuksessa väitettiin. 

Suomalaispariskuntien romanttisia kertomuksia pääset lukemaan alta. 

"Totta se on, rakastua voi ensisilmäyksellä. 12 vuotta sitten mieheni pysäytti minut kadulla - ja siitä meidän rakkautemme alkoi, tunnin jutustelun jälkeen. Naimisissa olemme olleet 8 vuotta ja meillä on myös kuusivuotias poika. Rakastamme toisiamme edelleen." 

"Kyllä rakastua voi ensisilmäyksellä, minulle kävi juuri niin. Tapasin aviomieheni sattumalta uimarannalla kohta yhdeksän vuotta sitten. Tiesin saman tien, että tuo mies on minulle oikea. Ensi kuussa meille syntyy lapsi ja rakkaus onkin kantanut erinomaisesti kaikki nämä vuodet. Tunteet eivät ole laantuneet."

"Rakkautta ensisilmäyksellä on olemassa. Keskiviikkona on kahdeskymmenesensimmäinen hääpäivämme. Tapasimme myytyäni hänelle hissilipun, jonka jälkeen jouduin pyytämään ystäväni kassalle, koska käteni tärisivät niin paljon etten osunut näppäimistölle. Hän oli mennyt rinteeseen, istunut alas ja miettinyt, ettei tämä voinut olla totta. Viikko tapaamisemme jälkeen olimme treffeillä, kuulimme radiosta erään kappaleen ja totesimme yhteen ääneen, että tämä soitetaan meidän häissä. Syksyllä ostettiinkin jo omakotitalo, jouluna mentiin kihloihin ja 12. heinäkuuta 1997 mentiin naimisiin."

"Isovanhempani tapasivat aikoinaan täysin sattumalta, kun isoäitini oli juoksemassa poliiseja pakoon välttääkseen sakot. Samaa aikaa isoisäni oli mopolla parkissa. Isoäiti hyppäsi mopon selkään ja huusi että: 'Aja!'. Sen isoisä teki - ja he pääsivät kuin pääsivätkin poliiseja pakoon. Sekin taisi olla rakkautta ensisilmäyksellä."

Studioon saapuneet kertomukset vakuuttivat Eerikäisen perinpohjaisesti. Mies innostuikin jopa repimään lopulta alunperin löytämänsä tutkimuksen aiheesta. 

Sekä Eerikäinen että Kasmir olivat lopulta yhtämieltä siitä, että rakkautta ensisilmäyksellä on oltava olemassa. 

Radio Novan Kesäaamut arkisin klo 6-10. 

Radio Nova ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Kasmir uskoo rakkauteen ensisilmäyksellä: "Siinä hän oli, suoraan valokeilassa"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat