Jaa kilpailu Facebookissa

Sinustako Vuoden Metsätietäjä?

Suomi on metsien maa. Yli 600 000 suomalaista omistaa metsää. Mutta mitä sinä tiedät metsästä, tuosta vihreästä kullasta?

Testaa tietosi ja voita Vuoden Metsätietäjän titteli sekä loma luonnon helmassa! Ensimmäisellä yrittämällä suurimman pistesaaliin keränneiden joukosta arvotaan viisi osallistujaa Radio Novan suorassa lähetyksessä käytävään finaaliin.

Osallistu kilpailuun

Tervetuloa Stora Ensoon

Tarvitsetko tietoa ja apua kuinka hoidat metsässäsi taimikot, istutat uuden metsän tai miten puukauppa tehdään. Tai tarvitsetko vain yleistietoa metsänomistajuudesta.

Lue lisää

Kun lähdet metsään, minkälaisia ihmisiä tapaat?

Yksi kulkee vakka sylissä ja istuttaa, toinen tanssii raivaussahan kanssa, kolmas hiipii kymmenen tonnia painavalla koneella. Kaikilla heillä on yhteinen tavoite – Hyvin hoidettu metsä.

Radio Novan päivässä tapaat Metsän Sankareita, jotka kertovat oman tarinansa.

METSÄN SANKARIT RADIO NOVASSA

Maanantaisin klo 10 ja 13 sekä uusintana lauantaisin.

1. Kuinka paljon metsäasiantuntija juo kahvia työpäivän aikana?

2. Miten metsän luontoarvoa voidaan lisätä?

3. Tiesitkö, että puusta voi tehdä myös esimerkiksi vaatteita?

4. Voiko puutavara-auton kuljettaja eksyä reitiltä?

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 27.8.-7.10.2018. Metsätietäjä-visassa korkeimman pistemäärän saaneiden keskuudesta arvotaan viisi (5) henkilöä mukaan taajuudella käytävään Vuoden Metsätietäjä-finaaliin. Kilpailussa huomioidaan ainoastaan osallistujan ensimmäinen tulos, jonka perusteella finalistit arvotaan. Finaalin voittaja lunastaa itselleen Vuoden Metsätietäjä-tittelin ja hänet palkitaan lomalla luonnon helmassa. Vuoden Metsätietäjä-tittelin voittaminen edellyttää osallistumista Vuoden Metsätietäjä-finaaliin Radio Novan studiossa, Helsingissä, la 20.10. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.