Stark ja Radio Nova etsivät nyt yhdessä Vuoden Vahvinta Rakentajaa 2019!

Onko sinulle kokemusta rakennusliikkeestä, joka on tehnyt työnsä jopa poikkeuksellisella ja ilahduttavalla laadulla ja ammattitaidolla? Ilmianna tällainen vahva rakentaja kertomalla meille kokemuksestasi lyhyt tarina sekä kyseisen rakennusliikkeen nimi. Etsimme nyt yritystä, joka todella ansaitsee Vuoden Vahvin Rakentaja -tittelin! Voit myös ilmoittaa oman rakennusalan yrityksesi mukaan kilpailuun kertomalla positiivisesta asiakaskokemuksesta.

Vuoden Vahvin Rakentaja 2019 palkitaan STARK-kunniasertifikaatilla ja yritys saa kuuluvuutta ja näkyvyyttä Radio Novan kanavissa. Kaikkien vahvan rakentajan ilmiantajien kesken arvotaan lisäksi 100 euron arvoisia Stark-lahjakortteja.

Jaa Facebookissa

Ilmianna vahva rakentaja

Seuraava

BUILDING 2030 – STARK MUKANA KEHITTÄMÄSSÄ RAKENNUSALAA

Building 2030 -konsortio, eli tutkijoiden ja yritysten muodostama projektityöryhmä kehittää Suomen rakennusalalle visiota kohti vuotta 2030. Building 2030 -vision avulla halutaan varautua alaan kohdistuviin tulevaisuuden muutoksiin – kuten digitalisaatioon, nopeaan kaupungistumiseen ja ilmastonmuutokseen – ja samalla varmistaa, että rakennusalan liiketoiminta on jatkossakin kestävällä pohjalla. Stark on mukana työryhmässä ennen kaikkea materiaalintoimittajan näkökulmasta.

Alan toimijoiden yhteistyöhankkeen tavoitteena on:

  • Nostaa rakennusala luotettavimmaksi ja turvallisimmaksi toimialaksi.
  • Lisätä rakennusalan houkuttelevuutta nuorille, ulkomaisille osaajille sekä start upeille.
  • Viedä rakennusalaa kestävän kehityksen kärkialaksi.

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 15.-26.4.2019. Kaikkien vahvan rakentajan ilmoittaneiden kesken arvotaan 4 kpl 100 euron arvoisia Stark-lahjakortteja. Vuoden vahvimmaksi rakentajaksi 2019 valittu rakennusliike palkitaan STARK-kunniasertifikaatilla ja sertifikaatin luovuttamisesta tullaan kuvaamaan video, joka jaetaan Radio Novan Facebookissa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.