Tänä kesänä Särkänniemi soi!

- Valitse suosikkitapahtumasi ja voita

Antti Tuisku, Vesala vai The Rasmus? Huvipuistolaitteet ja keikat – Särkänniemen kesässä saat kaikki yhdessä paketissa! Onko sinun valintasi kaikille sallittu Antti Tuiskun ja Mikael Gabrielin tähdittämä Back to School 12.8., Vesalan, Stigin ja Erika Vikmanin tähdittämä Särkänniemi Soi 19.8. (K18) vai Haloo Helsingin ja The Rasmuksen tähdittämä Särkänniemi Soi 26.8. (K18)? Valitse oma tapahtumapäiväsi ja koe huippuartistit sekä Suomen iloisimmat huvit Särkänniemessä tänä kesänä!

Valitsemalla suosikkitapahtumasi ja jättämällä yhteystietosi osallistut arvontaan, jossa voit voittaa kaksi tapahtumalippua valitsemaasi Särkänniemen kesän tapahtumaan. Yhden lippupaketin arvo on 86 euroa. Arvomme yhteensä 10 lippupakettia kaikkien osallistuneiden kesken

Valitse suosikkitapahtumasi

Täytä vielä yhteystietosi

ASTU ILOON SÄRKÄNNIEMEN TAPAHTUMAKESÄSSÄ!

Särkänniemen kesä on täynnä iloa, huveja ja tapahtumia. Tutustu tarjontaan!

Lue lisää

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 17.6.-8.7.2022. Arvomme yhteensä 10 lippupakettia kaikkien kampanjasivun kautta osallistuneiden kesken. Yhden lippupaketin arvo on 86 euroa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.