Radio Nova ja Saldo.com haluavat mahdollistaa kanssasi unelmien yllätyksen läheisellesi!

Uusi terassi naapureille? Auto siskon perheelle? Uuden harrastuksen mahdollistaminen kummilapselle?

Mahtavia ideoita ja unelmia arjen keskellä, mutta rahoitus puuttuu? Radio Nova ja Saldo.com haluavat mahdollistaa kanssasi unelmien yllätyksen läheisellesi!

Kerro ihmisestä, jonka haluat yllättää kanssamme ja miten haluaisit hänet yllättää. Me rahoitamme ja autamme yhden yllätyksen toteuttamisessa.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan maanantaisin 500 euroa riihikuivaa rahaa arjen tarpeisiin! Ole kuulolla Novan taajuudella maanantaina klo 14-18 välillä. Jos kuulet nimesi, sinulla on 10 minuuttia aikaa soittaa Novan studioon ja lunastaa raha itsellesi!

Osallistu kilpailuun

Se suomalainen arjen rahoittaja Saldo.com

Turvallinen

Voit tukeutua Saldoon missä ja milloin vain, niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Palvelemme sinua aina luottettavasti ja turvallisesti.

Suomalainen

Tarjoamme järkeviä rahoitusratkaisuja suomalaiseen arkeen. Aina juuri sinulle sopivalla maksuaikataululla.

Arjen kumppani

Palvelumme toimii kumppaninasi joka päivä. Tarjoamme mahdollisuuden jatkaa arkea turvallisesti ja mukavasti.

Juuri sinulle

Jokainen meistä kohtaa arjessa haasteita ja yllätyksiä. Taloudellisissa haasteissa voit aina kääntyä Saldon puoleen. Me autamme.

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 11.06.2018 - 27.06.2018. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi arjen unelman toteutus osallistujan läheiselle. Palkinnon arvo max. 5000 euroa. Yllätys toteutetaan viikon 26 loppupuolella ja siitä kuvataan materiaalia Radio Novan sekä Saldo.comin kanaviin. Voittaja sitoutuu Radio Novan ja Saldo.comin määrittämään kuvauspäivään. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Lisäksi kaikkien osallistuneiden keskuudesta arvotaan maanantaisin (vkot 25-27) Radio Novan Iltapäivässä nimi, joka kerrotaan taajuudella. Henkilöllä, jonka nimi taajuudella kerrotaan, on 10 minuuttia aikaa soittaa Radio Novan studioon numeroon 0108 06000. Jos puhelu tulee ajoissa, hän voittaa 500 euroa. Jos puhelua ei kuulu, arvotaan osallistujista seuraava nimi, joka kerrotaan taajuudella. Katso yleiset kilpailusäännöt.