Radio Novan Ystävät Ulkomailla

Tässä he ovat, saammeko esitellä: YSTÄVÄMME ULKOMAILLA!

Hakemuksia tuli älyttömän paljon ja tässä he ovat! Heidän arkeaan, juhlaa ja tekemisiä seuraamme aina Radio Novan viikonlopuissa sekä instagramissa @radionovasuomi.

Emilia

Moi! Olen Emilia, 27-vuotias ulkosuomalainen. Olen asunut Tukholmassa vuodesta 2012 lähtien. Muutin tänne opiskelemaan journalistiikkaa ja töiden takia olen jäänyt tänne. Tällä hetkellä olen töissä mediatoimistossa. Asun Tukholman ulkopuolella, Ekerö nimisellä paikkakunnalla, poikaystäväni ja koirani kanssa. Vapaa-ajan vietän mieluiten Luna-koirani kanssa metsälenkillä tai treenaamme eri koiraurheilulajeja.

Janne

Jälleen kerran himo reissuun kävi liian suureksi ja valtion yhtiö antoi hienon mahdollisuuden lähteä kehittämään USA:n businesta uusiutuvien polttoaineiden osalta. 4kk Meni siinä että jokainen ambulanssi ja koulubussi oli kuin leffoista ja olo oli kuin lomalla. Mutta niinkuin se yleensä menee niin jopa elämä jenkeissä alkaa tuntumaan ihan normaalilta. Kuitenkin on monia seikkailuja tullut Houstonissa ja Texasissa tehtyä ja mielellään pienen palan kuuntelijoille tästä jaan

Alina

Olen 31 vuotias Kaarinalainen kilparatsastaja Espanjassa. Tärkeää minulle on tietää mitä syödään seuraavaksi sekä hoitaa työt ja treenit mahdollisimman hyvin. Menossa mukanani kulkee kohta 9v tytär Irati ja Border Collie Eila.

Krista

Tuli se päivä kun päätin, että nyt on pakko tehdä jotain uutta ja jännää! Siitä ne muutto suunnitelmat Australiaan sitten alkoi.
Kaipasin seikkailua, uutta ympäristöä ja kaikkea sitä jännitystä mitä uusi maa toisi mukanaan. Nyt mennään neljättä vuotta ja olen Super tyytyväinen että uskalsin silloin lähteä.

Sini Ariell

Muutin Australiaan vuonna 2015 ja asun täällä mieheni ja 2,5 vuotiaan tyttäreni kanssa.
Asuinpaikkani on Singleton, maatila 35km lähimmästä kaupasta ja naapuriin on matkaa 2km.
Maatilalla vilistää lehmiä, sekä kenguruja, liskoja, käärmeitä, myrkkyhämähäkkejä, kilpikonnia sekä värikkäitä papukaijoja. Australian kaunis luonto aukeaa koko komeudessaan juuri rakennetun kotimme ikkunoista.
Suomalaisten perinneruokien teko sekä kaikki turistitouhu on mun mieleen. Lapsellisen innostunut mieli nauttii kaikesta jännittävästä arjen keskellä.