Radio Nova Festivaali

Ennätysmäärä juontajia nousee Radio Nova Festivaalin lavoille!

Helsingin Suvilahdessa 16.-17. kesäkuuta pidettävää Radio Nova Festivaali kokoaa ennätysmäärän juontajia tapahtuman alavoille. Jo aiemmin julkaistiin, että festivaalia tähdittää joukko maamme suosituimpia radiojuontajia, kuten Niina Backman, Esko Eerikäinen, Suvi Hartlin, Minna Kuukka, Mari Valosaari ja Kimmo Vehviläinen. Nyt mukaan on saatu kaikkiaan lähes 20 alansa suurta ammattilaista, kuten Nanna Bhose, Jani Tuottaja Jääskeläinen ja Mikko Suursalmi.

Radio Nova Festivaalin lavoille nousevat juontamaan artisteja lavoille sekä huudattamaan yleisöä myös Janne Virtanen, Waldo, Antti Haajanen, Jussi Halli, Heidi Suomi, Anssi Honkanen, Markus Rinne, Nea Kärkkäinen ja Jenni Koljonen. Lisäksi Retrolavan juontaja toimii Partamatti Airaksinen.

Juontajat tekevät festivaalilta lisäksi suoraa radiolähetystä, johon he haastattelevat artisteja ja yleisöä tapahtuman tunnelmista.

Radio Nova Festivaalin isoimmilla lavoilla nähdään perjantaina 16. kesäkuuta Gasellit, Samu Haber, Apulanta, Kuumaa, Kelis, Rag'n'Bone Man ja Adam Lambert. Lauantaina 17.6. niille nousevat puolestaan The Rasmus, Elastinen, ABREU, Gettomasa, Juha Tapio, Icona Pop, Anastacia ja Black Eyed Peas.

Radio Nova Festivaali on paljon muutakin kuin pelkkää musiikkia. Luvassa on huippuesiintyjien lisäksi paljon sellaista, mitä perinteiseltä musiikkifestivaalilta ei osaisi odottaa viinijoogasta karaokeen ja speed datingistäpussauskoppiin. Kaiken lisäksi taiturimaiset sirkustaiteilijat ja tulennielijät viihdyttävät festivaalivieraita koko viikonlopun ajan.

Festarin ulkolavojen lisäksi yleisö pääsee tutkailemaan myös sisätilojen erikoisohjelmaa. Tiivistämössä nähdään molempina tapahtumapäivinä muiden muassa Talent Suomesta tuttu viulutaituri ONEVIOLIN sekä kansainvälisesti palkittu dragtähti Marko Vainio, joka tuo mukanaan mittavan kattauksen ulkomaisia ja kotimaisia supertähtiä Celine Dionista Haloo Helsinkiin!

Luvassa on mittava kaksipäiväinen kansainvälinen tapahtuma, jossa esiintyy kolmella erityylisellä lavalla yhteensä yli 30 artistia.

Ennakkoliput tapahtumaan ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa ja Tiketissä. Lisätiedot eri lipputyypeistä ja hinnoista täältä.

Radio Nova Festivaalin promoottorina ja tuotantoyhtiönä toimii Loud'n Live Promotions Oy.

Lue lisää: radionovafestivaali.fi

Voita liput!

Osallistut pääsylippujen arvontaan tilaamalla uutiskirjeen radionovafestivaali.fi -sivustolta. Voit voittaa liput myös kuuntelemalla Radio Novaa.

Radio Novan some-kanavilta on mahdollisuus voittaa liput:

Facebook: @radionova
Instagram: @radionovasuomi
Twitter: @novasuomi

Aikataulu ja ravintolatarjonta

Artistien aikataulu kokonaisuudessaan löytyy osoitteesta radionovafestivaali.fi/ohjelma

Yksi osa tulevan festivaalin henkeä muodostuu upeasta ravintolatarjonnasta, josta vastaavat tuttujen tapahtumatoimijoiden lisäksi iso määrä helsinkiläisiä kivijalkaravintoloita. Lisäksi Suvilahdessa päästään maistelemaan Uudenmaan omien pienpanimoiden tuotteita. Tapahtuman vetovoimasta kertoo jotain se, että kaikki myyntipaikat varattuun loppuun jo aiemmin tässä kuussa. Voit katsoa kaikki tulevan tapahtuman ravintolapalveluien tarjoajat täältä.

Radio Nova Festivaali