Vastakohtien Pyhä-Luosto!

Majoitus, maisemat ja elämykset ovat osa kokonaisvaltaista lomakokemusta.

Pyhä-Luostolta löydät ainutlaatuista luontoa, autenttista ympäristöä, aitoa Lappia sekä aktiviteettien laajaa kirjoa, mikä tekeekin siitä houkuttelevan matkailukohteen.

Millainen olisi sinun unelmien loma Pyhä-Luostolle? Osallistu ja voit voittaa syksyn unelmaloman Pyhä-Luostolle kahdelle!

Valitse yksi seuraavista majoitus­vaihtoehdoista:

Alla olevissa vaihtoehdoissa majoitukseen sisältyy aamiainen:

Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää

Alla olevissa vaihtoehdoissa majoitukseen ei sisälly aamiaista:

Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää
Seuraava

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika on 05.07.-30.07.2021. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi syksyn unelmaloma Pyhä-Luostolla kahdelle. Palkinto on käytettävissä syys-lokakuussa 1.9.-31.10.2021. Palkinnon käyttämisen ajankohdasta on tehtävä päätös 31.8.2021 mennessä ja ilmoitettava siitä osoitteeseen info@pyha-luosto.fi. Palkinto sisältää: lennot/junamatkat Helsingistä Rovaniemelle kahdelle aikuiselle sekä edestakaiset bussimatkat Rovaniemi-Pyhä/Luosto, majoituksen voittajan valitsemassa majoituskohteessa Pyhä-Luostolla kahden hengen huoneessa tai huoneistossa ja kaksi vapaavalintaista aktiviteettia. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.