#TanssiSe
– Uskalla heittäytyä!

Monilla meistä on suunnitelmia ja unelmia, joita emme ole vielä toteuttaneet – syystä tai toisesta. Milloin viimeksi heittäydyit täysillä, uskaltauduit uuden äärelle ja teit jotain koko sydämellä? Pohjola Vakuutus haluaa kannustaa kaikkia heittäytymään tanssiin ja elämään. Sillä elämä on tehty elettäväksi ja vakuutukset otettavaksi sen turvaksi.

Kerro heittäytymisen hetkestäsi kuvalla tai videolla, ja postaa se Instagramiin tai Facebookiin käyttämällä #TanssiSe -hashtagia ja tägäämällä mukaan @pohjolavakuutus. Kaikkien heittäytyjien kesken arvotaan lippuja Tanssii Tähtien Kanssa live-lähetyksiin!

#TanssiSe

Jaa Facebookissa

#TanssiSe
@pohjolavakuutus
Osallistu Instagramissa

Suurin vahinko on, ettei elä.

Vakuutusyhtiö ei tietenkään vie ketään vuorikiipeilemään tai edes pilatekseen. Mutta se antaa tunteen ja tiedon taloudellisesta turvasta kaiken varalta. Ja SE on vakuutusyhtiön tehtävä. Mahdollistaa eläminen. Sillä kaiken voi korvata. Paitsi elämän.

Uusi nimi, tutut palvelut

Tutustu Pohjola Vakuutuksen vakuutuksiin

Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika: 29.9.-1.12.2019. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl kahden hengen lippuja Tanssii Tähtien Kanssa live-lähetykseen su 3.11.2019 sekä 3 kpl kahden hengen lippuja Tanssii Tähtien Kanssa finaaliin su 1.12.2019. Palkinto ei sisällä matkoja, majoitusta tai muita kuluja pääsylippujen lisäksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.. Katso yleiset kilpailusäännöt.