Radio Nova – Minun Biisini

Musiikki jättää jäljen. Nämä ovat teidän biisejänne, teidän tarinoitanne musiikin voimasta. Saimme satoja, upeita tarinoita elämän iloista ja suruista- tässä poimintoja ”Minun Biisini” -kisan tarinoista. Kiitos kun kuuntelette ♥

Kisan voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


Heipat ja pusuhalit aina pihalla, tämä kyseinen biisi soi Novalla usein lähtövaiheessa. Eri paikkakunnilla asuttiin 7kk, etäisyys 200km, vuonna 2017. Nyt saman katon alla onnellisia, rakastamme toisiamme.

Juha Tapio: Älä lähde vielä pois

Ditte


Yksi on ylitse muiden ja jäänyt ikuisesti mieleeni. Tämä biisi palauttaa aina siihen samaan tilanteeseen, samaan huoneeseen, samaan hetkeen. 17.2.2010 noin 01.30 ajettiin kohti synnytyssalia. Tämä soi liikenneympyrässä matkalla sairaalaan. Ei yhtään tiennyt mitä oli edessä. Mies tästä silloin leukaili. 22h myöhemmin meille syntyi maailman rakkain tyttö.

Chris Rea: A road to Hell

Johanna


Kun rakkaani soitti minulle ensimmäisen kerran 16 v. sitten, niin radiossa soi tuolloin taustalla Stevie Wonderin kaunis kappale, joka on edelleen rakkaani kohdalla soittoäänenä. =)

Stevie Wonder: I just Called To Say I Love You

Markus


Olin noin yhdeksän vuotta sitten moneen eri kertaan sairaalassa. Olin huonossa kunnossa. Onneksi minulla oli mahdollisuus kuunnella radioo ja Nova siellä aina oli päällä. Musiikilla on valtava merkitys mulle. Mulla on sairaus joka vie aina välillä kaiken elämisen halun. Ja ehkä siksi musiikista on tullut mulle yksi keino joka auttaa. Tämän biisin esittäjä ei ole minulle "tuttu". En ole sitä paljon kuunnellut nykyään. Mutta silloin tämä biisi soi todella usein. Sen avulla mulle tuli jotenkin huoleton ja rento fiilis

Edward Maya feat; Vika Jigulina: Stereo Love

Anna


Kesäloman eka päivä vuonna 2017 ja suuntana fillarireissu auringossa polkien mammografiatutkimukseen, josta en ollut maininnut muulle perheelle mitään. Kuten en myöskään löytämästäni pienestä kyhmystä toisessa rinnassani. No, rintasyöpähän sieltä löytyi. Järkytys oli melkoinen ja olo yksinäisempi kuin koskaan. Nousin tutkimusten jälkeen kellarikerroksesta maantasalle ja kävelin polkupyörälleni. Laitoin totuttuun tapaan napit korviini kuunnellakseni Novaa ja kuinkas ollakaan taajuudelta singahti suoraan sydämeen Bon Jovin Keep the Faith <3. Se toi minulle uskoa että tästäkin selvitään ja lohtua ankeaan tilanteeseen. Minut leikattiin pian ja sain osakseni maailman parasta hoitoa, enää en nurise veroprosenteista. Musiikki ja Nova toimivat loistavasti myös hieman haastavimmissa tilanteissa : )

Bon Jovi: Keep the Faith

Pia


Vuonna 2000 toukokuun loppu Turun moottoritiellä, ajelin viimeinen muuttokuorma autossa. Mietin mitä olin tehnyt: avioero lasten isästä ja aviomiehestä. No ei se minulle riittänyt vaan erosin vielä työstä, ammatista ja Stadista. Sitten alkoi radio Novassa soida..... Ja tiesin että oikein tein.

Whitesnake: Here I Go Again

Päivi


Olisko ollu 2011, Janne Kataja oli kuitenkin Minnan kanssa aamussa juontajana. Olin sillon töissä Saarioisilla. Tein kolmivuoroa, viikon kohokohta oli Minnan perjantai laulu! Työvuorojen jälkeen lauloin mukana autossa samalla kun ajoin kotiin. Ai että, siitä alkoi viikonloppu kun se laulu kuului!

Minna Kuukka: Perjantai-biisi

Nea


Ennen synnytystä saa esittää erinäisiä toiveita kivunlievityksessä ym. Olen mennyt neljän pojan synnytykset aina yhdellä ja samalla toiveella ja se on ollut "radio auki salissa". Kaikkein parhaiten ja mieliinpainuvimmin on osunut toiseksi vanhimman ponnistusvaiheessa alkanut kappale ja esittäjäkin yksi suosikeistani.

Juha Tapio: TSNEH

Anna-Kaisa


Saimme siskoni kanssa tietää eräänä torstai-aamuna, että päivästä tulisi mitä todennäköisimmin äitimme viimeinen. Matkalla hakemaan siskoani kanssani sairaalaan, hän olikin jo saanut sairaalasta suruviestin. Avattuaan radion siskoni kuuli Mikko Kuustosen laulavan Onnentyttö-biisiä. Se biisi soi äidin muistotilaisuudessa ja vieläkään ei silmät pysy kuivina, kun kuulen laulun enkelten.

Mikko Kuustonen: Onnentyttö

Satu


Tyttärien kanssa autolla kesämökille! Loma juuri alkanut, aurinko paistoi täydeltä taivaalta! Kaikki iloisia ja hyvällä tuulella. Ei stressiä eikä kiirettä minnekään ja radiosta soi Lauri Tähkän ”Kesä eletään”. Se pitää kuulla aina ennen lomaa muuten ei tule kesää.

Lauri Tähkä: Kesä eletään

Miia


Oli Vuosi - 91 Olin valmistunut Ammattikoulusta Sähkäriksi ja TIETENKIN juhlin Sitä Kylällä? Ujona yritin tutustua Tyttöihin erikoisella tavalla(liittyy lipputangon nupin pudonneeseen kromi kartioon) Hän tuli vastaan kaverinsa kanssa vastaan kiinnostui Minusta. Seal soi kun hän tuli kainalooni nukkumaan ja nukumme aamuun asti vaatteet päällä. Olin myyty mies?Biisin nimi oli CRAZY Ja kun kuulen muistan Hänet

Seal: Crazy

Jukka


Aikoinaan kun tapasin poikaystäväni, näimme ensi kertaa pikku kotikaupunkini keskustassa. Tapaamisen lopuksi päädyimme vaihtamaan ensisuudelmamme, aurinkoisena päivänä nojaten poikaystävän autoon. Se oli yksi ihanimmista hetkistämme, vielä useamman vuoden jälkeenkin tuo hymyn huulille.

Haloo Helsinki: Kuussa tuulee

Camilla


Olin työkaverin kyydissä yöllä kun hän ajoi bussia. Kuunneltiin radiota ja muistan kun kuulin vain koko ajan sen yhden Pinkin biisin - yhtäkkiä huomasin miten yhdistin sen vain häneen. Katselin vain häntä kun hän ajeli bussia, joka sekunti tunsin vain enemmän ja enemmän vetoa häneen. Nykyään työkavereita ja kihloissa. ♥

Pink: Secrets

Mirjam