Jaa Facebookissa

Häät jääkarusellissa 22.2.2020

Kun aloittaa yhteisen matkan jäisessä pyörityksessä ja riittävän syvän kuopan pohjalta, ei avioliitossa voi olla suunta kuin ylöspäin.

Lohjan kaupunki ja Radio Nova etsivät nyt seikkailumielistä paria sanomaan toisilleen tahdon Jääkarusellifestivaalilla la 22.2.2020! Jos vihkiminen jääkarusellissa, suomalaisessa talvisäässä, ja hääjuhla 100 metrin syvyydessä Tytyrin elämyskaivoksessa kuulostavat juuri siltä, mistä olette aina haaveilleet – nyt siihen on mahdollisuus!

Vaihtoehto1: Kirjallinen hakemus

Kertokaa rohkeasti itsestänne vastaamalla muutamaan kysymykseen. Lopuksi voitte myös ladata hakemuksen mukaan persoonaanne kuvastavan valokuvan 😊.

Hakekaa jääpariksi!

Vaihtoehto 2: Videohakemus

 1. Kuvatkaa noin minuutin mittainen video, jolla vakuutatte raadin. Tuokaa videolla rohkeasti esiin persoonallisuutenne ja vastatkaa seuraaviin kysymyksiin:
  • Kertokaa teistä – millaisia olette?
  • Miksi jääkaruselli olisi juuri teille oikea paikka mennä naimisiin?
  • Miten suhtaudutte suomalaisen talvisään muuttuviin olosuhteisiin, jos romanttinen jääkaruselli muuttuukin huurteisesta paratiisista rakkauden räntäsateeksi?
  • Heittäytykää ja esittäkää lopuksi oodi Suomen talvelle! Kyseessä voi olla laulu, runo, tanssi – mitä vain mieleenne juolahtaa 😊
 2. Lähettäkää kuvaamanne video Radio Novan WhatsApp -numeroon +35810806000 su 24.11. mennessä.
 3. Lisätietoja antaa evita.malm@lohja.fi

Voittoon äänestetty pari vihitään 22.2.2020 klo 18 jääkarusellissa, Lohjanjärven jäällä, Jääkarusellifestivaaleilla. Jääpari astelee jääkaruselliin kaupunginorkesterin häämarssin tahtiin tuhatpäisen festivaaliyleisön hurratessa. Satoi tai paistoi! Vihkimisen jälkeen jääpari kuljetetaan viettämään hääjuhlaansa, eksoottisissa puitteissa 100 metrin syvyydessä, Tytyri Elämyskaivoksessa. Saatte myös Lohjan kaupungilta ja laadukkailta yrityksiltä häälahjaksi upean n. 8000 euron arvoisen hääpaketin kuvauksesta kukkiin ja majoituksesta pitopalveluun.

Lue lisää hääpaketista

Jääkarusellifestivaali

Lohja, Aurlahti
21.-22.2.2020

Jännittävä Jääkarusellifestivaali Lohjalla hurmasi median ja perheet vuonna 2018, ja nyt se rakentuu Lohjalle uudelleen! Jääkarusellifestivaali on koko perheelle suunnattu maksuton kaksipäiväinen ulkoilmafestivaali Aurlahdessa, Lohjanjärven rannalla 21.−22.2.2020. Toista kertaa toteutettavilla festivaaleilla on järven jäällä pyörivien jääkarusellien lisäksi monipuolista ohjelmaa aamusta iltaan. Luvassa on myös jääkarusellin sahauksen MM-kilpailut sekä mailman ensimmäinen vihkiminen jääkarusellissa! Hääparia etsitään valtakunnallisesti Radio Novan kanssa toteutetussa kampanjassa jo viikosta 43 alkaen. Hääpari vihitään jääkarusellissa ja hääjuhlat pidetään Tytyri Elämyskaivoksessa.

Festivaalin järjestää Lohjan Kaupunki yhteistyökumppaneidensa kanssa ja jääkaruselleista vastaa keksijä Janne Käpylehto.

Lue lisää

Katso hääpaketin tarkempi sisältö Katso kilpailusäännöt tästä