Radio Nova ja Kirkon ulkomaanapu yhdessä haluavat kuulla Rohkeudesta
- Kerro Tarina ja anna sen rohkaista myös muita.

Mitä rohkeus merkitsee sinulle? Rohkeus voi olla heikompien puolustamista, omien rajojensa ylittämistä tai vaikka uuden elämän saattamista tähän maailmaan. Rohkeutta on myös pitää kiinni arvoistaan, vaikka välillä saa lokaa niskaansa. Rohkeutta on rajattomasti ja sitä on kaikissa ihmisissä, ympäri maailman.

Nina Backman keskustelee julkkisvieraiden kanssa rohkeudesta Radio Novassa joka sunnuntaina syyskuussa. Ohjelma on tehty yhteistyössä 70 vuotta täyttävän Kirkon Ulkomaanavun kanssa.

Jaa kilpailu Facebookissa

Kerro oma tarinasi tai sinuun syvästi vaikuttanut tarina rohkeudesta ja osallistu arvontaan!

Täytä vielä yhteystietosi

Rohkeus 2017 - Amani

Rohkeus 2017 - Sunny

Rohkeus 2017 - Ghuzlan

Joka viikko julkaistaan uusi #ROHKEUS2017 -video

Syyrialainen Amani on neljän lapsen yksinhuoltaja ja opettaja Za’atarin pakolaisleirillä Jordaniassa. Hän on yksi lukuisista rohkeista ihmisistä, joita Kirkon Ulkomaanapu kohtaa työssään päivittäin. Videolta kuulet, miten Amani suuren hädänkin keskellä pysyy vahvana.

#rohkeus2017 on 70-vuotiaan Kirkon Ulkomaanavun (KUA) juhlavuoden teema. Rohkeus on yksi KUA:n tärkeimpiä arvoja. Ilman sitä ei voi työskennellä maailman vaarallisimmissa paikoissa. Rohkeutta on puolustaa heikompia vastakkainasettelun aikana, myös Suomessa. Kymmenen vuotta sitten KUA muutti rohkeasti toimintatapaansa ja lähti töihin hauraimpiin maihin. Rohkean muutoksen ansiosta KUA on kasvanut Suomen suurimmaksi kehitysyhteistyöjärjestöksi ja toiseksi suurimmaksi humanitaarisen avun antajaksi.

Uusi #rohkeus2017-video julkaistaan tällä sivulla syyskuun ajan viikottain! Tue toimintaamme Lahjoita-sivulla.

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika: 28.8.- 24.9.2017. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan neljä Kirkon ulkomaanavun tuotepakettia (arvo 50eur/kpl). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.