Voita elämysmatka Helsingin Kirjamessuille!

Syksyn suurin kulttuuritapahtuma, Helsingin Kirjamessut, järjestetään Messukeskuksessa 24.-27.10.2019. Helsingin Kirjamessujen tämän vuoden teemamaa on Ranska. Samanaikaisesti pääset tutustumaan myös Viini ja Ruoka -tapahtumaan sekä Levymessuihin.

Helsingin Kirjamessujen ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin: kansainvälistä kirjallisuutta ja isoja kotimaisia nimiä, koko perheen ohjelmaa, löytöjä antikvariaattialueelta ja juuri painosta tulleita uutuuksia! Löydä sinulle sopivat tärpit Helsingin Kirjamessujen ohjelmasta! Kaikkien testin tehneiden kesken arvotaan lippuja Helsingin Kirjamessuille sekä pääpalkintona neljän hengen elämysmatka, joka sisältää kirjamessuliput, viinitastingin sekä hotelliyön!

Jaa Facebookissa

1. Miten luonnehtisit itseäsi lukijana?

Oma lukuharrastukseni on jäänyt perhearjen alle, mutta lapsilleni luen paljon ja mielelläni – ei päivää ilman iltasatua!
Tarvitsen lukemiseen aikaa ja oikeanlaisen fiiliksen – Minulle itse lukemista tärkeämpää on oikeanlaiset puitteet lukemiselle: villasukat, lämmin shaali, mukava sohvannurkka, lasillinen hyvää punaviiniä ja aikaa vain minulle.
Ystäväni saattavat saada minut innostumaan joistakin ajankohtaisista uutuuskirjoista. Lukemista ei kuitenkaan voi kutsua harrastuksekseni.
Lukeminen ei ole intohimoni, mutta silloin tällöin hyvä dekkari koukuttaa.
Olen lukutoukka joka solullani! Luen paljon, kaikkialla ja kirjallisuutta laidasta laitaan!
Seuraava

Radio Novan Minna Kuukka ja Niina Backman haastattelevat kirjailijoita Helsingin Kirjamessuilla.

Minna Kuukka to 24.10.

Lupaus / Emma Puikkonen (WSOY): Senaatintori klo 12:30-13:00

Suorat sanat – Miten puhun asioista, joista mieluiten vaikenisin? / Anna Perho (Otava): Esplanadi klo 17:30-18:00

Niina Backman pe 25.10.

Aino Sibelius / Riitta Konttinen (Siltala): Senaatintori klo 13:00-13:30

Sinä pystyt / Nanna Karalahti (WSOY): Senaatintori klo 17:00-17:30

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika: 24.9.-27.10.2019. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kahden hengen lippupaketteja Helsingin Kirjamessuille 24.-27.10.2019. Pääpalkintona arvotaan lisäksi neljän hengen Helsingin Kirjamessujen elämyspaketti, joka sisältää sisäänpääsyn Helsingin Kirjamessuille 24.-27.10. välisenä aikana, viinitastingin messuilla sekä hotelliyön Helsingissä. Palkinnot eivät sisällä matkoja Helsinkiin. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.