Voita aikaa läheisesi kanssa sekä 1000 euron lahjoitus suomalaisen luonnon puolesta!

Jo sata vuotta Kiillossa on tutkittu alkuaineita, yhdisteitä ja kemiallisia sidoksia. Nyt se on lopulta löytynyt: lujin sidos kaikista. Se on rakkaus. Nyt ja tulevaisuudessa.

Kerro mihin tai keneen sinulla on lujin sidos – voit päästä viettämään yhteistä aikaa läheisesi kanssa sekä tekemään tuhannen euron lahjoituksen suomalaisen luonnon puolesta.

Osallistu kilpailuun

Kiilto 100

Me Kiillossa olemme tehneet tutkimustyötä vuodesta 1919. Se tekee sata vuotta alkuaineita, yhdisteitä ja kemiallisia sidoksia. Nyt voimme lopulta ilmoittaa, että olemme löytäneet sen: lujimman sidoksen kaikista. Se on rakkaus. Nyt ja tulevaisuudessa.

Rakkaus työhön, tinkimätön halu pyrkiä kohti parasta. Rakkaus pienimpiin yksityiskohtiin, nanokokoisiin partikkeleihin, palava intohimo suuriin kokonaisuuksiin. Rakkaus kotimaahan, sen herkän kauniiseen luontoon ja sen ihmisiin, joiden kädet jaettu työ on tuonut yhteen. Rakkaus historiaan, joka sitoo meidät tähän maahan ja nykyhetkeen, joka on kaikki mitä on. Ja rakkaus tulevaisuuteen, joka elää meissä kaikissa ja laittaa meidät seisomaan rinta rinnan, valmiina ottamaan vastaan seuraavan sadan vuoden haasteet.

Rakkaus. Se on lujin sidos kaikista.

Kiilto Facebookissa Lue lisää

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 5.-18.10.2019. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl 100 euron arvoisia Royal ravintoloiden ravintolalahjakortteja. Lisäksi pääpalkinnon voittaja pääsee valitsemaan kolmesta ympäristökohteesta (ikimetsien suojelu, Itämeren suojelu tai ilmastotyö) mieleisensä kohteen, jolle Kiilto Oy lahjoittaa 1000 euroa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.