Radio Novan Retroperjantai ja Go 90´s -festivaali

Nyt tampataan ja jyystetään ne 90-luvun öljylanteet irti!

Radio Novan Retroperjantai ja Go 90´s -festivaali huolehtivat siitä, että kesä 2017 on niin ysäri, ettei niin ysäriä kesää koettu edes yhdeksänkymmentäluvulla! Lavalla kirkkaimmat ysäritähdet meiltä ja muualta. Kovimmista comebackeista vastaavat Raptori ja Taikapeili.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä näyttämään kyntesi ysäritietämyksessä!

Kesäkuisina perjantai-iltoina Radio Novan taajuudella kisaillaan biisitietämyksen merkeissä. Jätä yhteystietosi ja valitse minne festarille haluaisit voittaa liput. Oku Luukkainen saattaa soittaa juuri sinulle!

Mihin tapahtumaan haluaisit?

Täytä vielä yhteystietosi
2. Maanantai
2. Unlimited
Bad & Ryyd
Cascada
Dr Bombay
Ice MC
Mighty 44
Modern Talking Reloaded
Movetron
Mr President
Oku Luukkainen
Raptori
Taikapeili
Waldo's People

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 5.6.-30.6.2017. Kaikista osallistuneista arvotaan 4 henkilöä kilpailemaan taajuudelle. Taajuuskilpailun palkintona on 2 päivän GO 90´s festivaaliliput kahdelle henkilölle voittajan valitsemalle paikkakunnalle (arvo 140 €). Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl pääpalkintoja, jotka sisältävät 2 päivän VIP-liput GO 90´s festivaalille kahdelle henkilölle voittajan valitsemalle paikkakunnalle (arvo 260 €). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.