Voita kaasuauto käyttöösi!


Olisinpa tiennyt, että... Testaa tietämyksesi kaasuautoilusta.


Jaa Facebookissa

Olisipa tiennyt, että kaasu on puhtain tapa tankata, kun viimeksi mietin auton hankintaa... Olisinpa tiennyt, että kaasun tankkaaminen on helppoa... Ja olisinpa tiennyt jo aiemmin, että kaasulla ajaminen on näin edullista...

Testaa oma tietämyksesi kaasuautoilusta ja voit voittaa Gasumin kaasuauton käyttöösi.

Tee testi ja osallistu kilpailuun

Vähäpäästöistä autoilua ja edullisia käyttökustannuksia painottavat autoilijat valitsevat nykyään kaasuauton. Biokaasu on ympäristöystävällinen ja edullinen polttoaine, jota käyttämällä on mahdollista pienentää autoilun hiilijalanjälkeä sekä säästää satoja euroja kuukaudessa.

Tankkaa biokaasua kiinteällä hinnalla 59 €/kk Lue lisää

Biokaasua tuotetaan kiertotalouden periaatteiden mukaisesti muun muassa kotitalouksien, kauppojen ja teollisuuden biohajoavista jätteistä sekä yhteiskunnan jätevesilietteistä. Biokaasun liikennekäytöllä voidaan vähentää polttoaineen elinkaaren aikana syntyviä kasvihuonekaasupäästöjä jopa 85 prosenttia verrattuna perinteisiin polttoaineisiin.

Kaasuautomalleja löytyy yleisimmiltä automerkeiltä, kuten Audilta, SEATilta, Skodalta ja Volkswagenilta. Kaasuautoissa on aina kaksi tankkia: kaasutankki ja bensiinitankki eli autoon voi tankata molempia polttoaineita. Kaasuauton käyttäminen ei poikkea muutoin millään tavalla perinteisistä bensiini- tai dieselautoista. Tutustu kaasuautoiluun ja lue viisi syytä miksi hankkia kaasuauto.

Energiayhtiö Gasum on pohjoismainen kaasu- ja energia-alan asiantuntija. Tarjoamme puhtaampaa energiaa lämmön ja sähkön yhteistuotannon sekä teollisuuden tarpeisiin ja puhtaampia polttoaineratkaisuja maa- ja meriliikenteeseen. Autamme asiakkaitamme pienentämään omaa hiilijalanjälkeään sekä asiakkaidensa hiilijalanjälkeä. Yhdessä kumppaniemme kanssa edistämme kehitystä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta sekä maalla että merellä.

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 13.01. - 26.01.2020 klo 12:00 asti. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) voittaja. Palkintona Gasumin kaasuauto käyttöön kahdeksi (2) viikoksi. Palkinnon arvo n. 200,00 €. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä siirtää eteenpäin. Katso yleiset kilpailusäännöt.