Tervetuloa Backmanin autokorjaamolle!

Radio Novan Iltapäivän Niina Backmanilla on autokorjaamo... jossa omistaja ei välttämättä tiedä aivan kaikkea. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus ottaa Niinan selityksistä selvää ja voittaa 100 euron arvoinen lahjakortti oikealle asiantuntevalle Fixus-korjaamolle!

Toimi näin:

  1. Backmanin autokorjaamo päivystää Radio Novan Iltapäivässä ma-to klo 14-18 – kun kisa käynnistyy, soita studion numeroon 0108 06000 (8,21 snt/puh + pvm).
  2. Sanaselityspelin hengessä Niina koittaa kertoa, mikä Backmanin korjaamolle tuodussa autossa on vikana ja sinun tehtäväsi on arvata vika oikein. Aikaa on yksi minuutti.
  3. Jos arvaat, mikä autossa on vikana, voitat 100 euron arvoisen lahjakortin oikealle asiantuntevalle Fixus-autokorjaamolle! Jos oikeaa vastausta ei löydy, sinua odottaa lohdutuspalkintona K27 FM-lähetin/autolaturi bluetoothilla.

Varaosat, huollot ja varusteet autosi merkin mukaan tarjoaa Fixus.

Osallistu NILFISK PAINEPESURIN (arvo 179 €) arvontaan jättämällä yhteystietosi! Jaa kilpailu Facebookissa
Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 1.-25.4.2019. Taajuuskisa ”Backmanin autokorjaamo” käydään kerran päivässä (ma-to) Radio Novan Iltapäivässä. Soittamalla studioon ja arvaamalla oikein, voittaa 100 euron arvoisen lahjakortin Fixus-autokorjaamoon. Jos veikkaus menee väärin, voittaa K27 FM-lähetin/autolaturi bluetoothilla (arvo 19,90 €). Arvaukseen on aikaa yksi minuutti. Lisäksi kaikkien kampanjasivun arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan NILFISK PAINEPESURI 120BAR 1400W (arvo 199 €). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.