Jaa Facebookissa

Yllätetään yhdessä teidän urheilujoukkueen hiljainen huoltaja!

Jokaisessa joukkueessa on hiljaisia huoltajia. He eivät pidä melua itsestään, mutta huolehtivat, että kaikilla on asiat hyvin. He pitävät huolen, että juomapullot ovat täytettyinä, kuivat pyyhkeet löytyvät kopista ja auttavat niitä pienempiä, jotka eivät saa itse nauhoja tarpeeksi kireälle.

Kerro teidän urheilujoukkueenne hiljaisesta huoltajasta ja perustele miksi juuri hän ansaitsee huippupidon takaavat Brigestone-talvirenkaat. Radio Novan Antti Haajanen sekä Joanna Kuvaja käyvät yhdessä Bridgestonen kanssa yllättämässä kaksi huoltajaa upouusilla Bridgestone-talvirenkailla.

Osallistu kilpailuun

TURVALLISTA HALLINTAA TALVEN ÄÄRIOLOSUHTEISIIN

Valitsetpa nastalliset tai nastattomat talvirenkaat, voit luottaa maailman suurimman rengasyhtiön Bridgestonen talvirenkaiden pitoon jäällä ja lumella. Ne on suunniteltu talven ääriolosuhteisiin sinun turvallisuutesi tähden.

Lue lisää

Bridgestone on maailmanlaajuinen Olympialaisten virallinen yhteistyökumppani.

Ostamalla Bridgestone-renkaat olet mukana tukemassa suomalaisten lasten liikuntaharrastusta yhdessä Bridgestonen ja Suomen Olympiakomitean kanssa.

*3 €/rengassarja, kampanja-aika 1.10.–30.11.2018

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 15.10.2018 – 30.10.2018 klo 12.00. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi yllätettävää huoltajaa. Huoltaja saa valitsemansa Bridgestone-talvirengassarjan itselleen. Rengassarja, max 17”. Palkinnon arvo 500-600 €. Yllätykset videokuvataan ja valmiit videot julkaistaan Radio Novan some-kanavissa sekä netissä. Ilmiantajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt. Katso yleiset kilpailusäännöt.