Sujuuko pysäköinti?

Jaa Facebookissa

Testaa millainen pysäköijä olet ja voita kylpyläloma koko perheelle!

Autoklinikka haluaa kiinnittää huomiota turvalliseen pysäköintiin, ja järjestää jo kolmatta kertaa kansallisen Pysäköintipäivän. Tänä vuonna Pysäköintipäivää vietetään sunnuntaina 29.9.2019.

Tilastojen mukaan liikennevahinkoja sattuu eniten nimenomaan pysäköintialueilla. Ahtaat parkkihallit, tiukat käännökset ja taskuparkkeeraus aiheuttavat päänvaivaa monille kuljettajille ja johtavat välillä myös harmittaviin kolhuihin ja naarmuihin.

Miten sinulta sujuu pysäköinti? Testaa millainen pysäköijä olet ja voita kylpyläloma koko perheelle!

Haasta Esko Taskuparkin SM-kisoissa!

Jos taskuparkin tekeminen on sinulle lasten leikkiä, tule haastamaan Radio Novan Esko Eerikäinen!

Alueelliset karsinnat:

LA 21.9.
klo 12-15
Mikkelissä, Seinäjoella ja Rovaniemellä
SU 29.9 klo
10:30-12:30
Helsingissä (Eskon karsinta)

Finaali

Taskuparkin SM-kisojen finaali pidetään sunnuntaina 29.9.2019 Helsingin Narikkatorilla Kampissa. Luvassa on ohjelmaa koko perheelle. Tapahtuman alkaa klo 13:00 kun TV:stä tutut Maltti ja Valtti nousevat lavalle. Tiukka finaali kamppaillaan klo 14:00–15:30.

Tapahtuman juontaa Radio Novasta tuttu Esko Eerikäinen, joka myös ottaa osaa kisaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika: 9.-27.9.2019. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 4 kpl yhden yön kylpylälomia koko perheelle vapaavalintaisessa Holiday Club kylpylähotellissa Suomessa. Palkinto sisältää yhden yön majoituksen perhehuoneessa (2 aikuista ja 2 lasta), aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Palkinnon arvo á 168 euroa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.