Varmista lippusi Asuntomessuille ja hyödynnä Radio Novan 20% etu. Osta liput nyt!

Suomen suurin asumisen tapahtuma järjestetään tänä vuonna Kouvolassa.

Tällä viikolla Radio Novassa käsitellään Asuntomessujen teemaviikoista kolmatta, remppaviikkoa.

Kerro mikä Asuntomessujen teemaviikoista sinua kiinnostaa eniten ja voit voittaa perhelipun Asuntomessuille sekä upeita Tikkurilan palkintoja!

Jaa Facebookissa

Tutustu ensin teemaviikkoihin ja valitse sitten niistä sinua eniten kiinnostava.

Harrastusten viikko

Ensimmäisellä viikolla nostamme esille 2010-luvulla eniten suosiota kasvattaneita harrastuksia; pyöräily, koirat ja kuntosali ovat ensimmäisen viikon keskipisteinä. Harrastusviikon aikana käännetään katse siihen, miten harrastukset vaikuttavat asumisvalintoihin ja miten suomalaiset mieluiten vapaa-aikaansa viettävät. Kouvola on vapaa-ajan kaupunki. Aktiivisen urheilukaupungin lisäksi Kouvola on lähes kahdeksallatuhannella vapaa-ajan asunnollaan Suomen seitsemänneksi suurin mökkipaikkakunta, joka tarjoaa ainekset laadukkaaseen vapaa-aikaan.

Valitse

Sisustamisen viikko

Toisella eli Sisustamisen viikolla pohditaan sitä, kuinka sisustukset kestävät katseiden lisäksi aikaa ja kulutusta. Tämän viikon aikana messuilla pääsee syntymään sisustustrendeihin ja oheisohjelma sisältää paljon sisustusaiheista tekemistä. Messualueen talojen sisustrendeissä näkee tänä vuonna, että 2010-luvun valkoinen ja viileä skandinaavinen tyyli on korvautumassa lämpimämmillä ja orgaanisemmilla sisustuksilla. Asuntojen väriratkaisut ovat rohkeampia ja sisustusratkaisut asukkaan persoonaa ilmentävämpiä.

Valitse

Remppaviikko

Tänä vuonna Asuntomessuilla on ennätysmäärä korjausrakentamiskohteita. Kolmannella eli Remppaviikolla saa esimerkiksi asiantuntevaa neuvontaa omia remonttihankkeita varten. Viikolla pääsee tutustumaan syventävästi alueen vanhaan rakennuskantaan ja kuulemaan lisää miten tällaiset projektit sujuivat tiukassa messuaikataulussa. Muun muassa vanha Pioneerikoulu on remppaviikolla suurennuslasin alla.

Valitse

Historian ja tulevaisuuden viikko

Historian ja tulevaisuuden viikolla valokeilassa ovat suomalaisen asumisen tulevaisuus ja Pioneeripuiston alueen historia. Puhumme laajemmasta alueellisesta rakennemuutoksesta ja yksittäisten alueiden käyttötarkoituksen muutoksista. Kouvolassa toimivan Korian varuskunnan historiatoimikunnan ja eri asiantuntijoiden kanssa suunnitelluilla opastetuilla kierroksilla saa lisätietoa alueen mielenkiintoisesta historiasta aina 1900-luvun alusta tähän päivään asti.

Valitse

Asuntomessut 2019

Asuntomessut 2019 järjestetään Kouvolan Pioneeripuistossa. Pioneeripuiston asuinalue rakentuu Korian vanhalle kasarmialueelle, Kymijoen jylhiin rantamaisemiin. Vanhat venäläisten rakentamat punatiiliset kasarmirakennukset, yhdessä uljaan luonnon kanssa luovat alueelle oman uniikin luonteen.

Rakentamisen uusia ideoita esittelevät alueelle rakennettavat modernit pientalot, rivitalot, paritalot ja uudenlainen senioriasumisen kortteli. Kokonaisuus on upea yhdistelmä uusimpia asumisen ratkaisuja ja historiaa.

Kesän 2019 Asuntomessujen neljä teemaviikkoa ovat harrastusten viikko, sisustamisen viikko, remppaviikko sekä historian ja tulevaisuuden viikko. Teemaviikkojen sisällöt nousevat Pioneeripuiston asuntomessualueen ominaispiirteistä, jotka tänä vuonna ovat vanhan muuntuminen uudeksi sekä hyvän arjen palaset.

Keskiviikkoisin asuntomessukävijöitä viihdyttävät nimekkäät artistit

Asuntomessut Kouvolassa tarjoaa sisustamisen- ja rakentamisen uutuuksien lisäksi musiikkiviihdettä. Asuntomessujen pidennetyissä illoissa keskiviikkoisin esiintyvät Happoradio, Anna Abreu, Arttu Wiskari ja Jukka Poika.

Keskiviikkoisin Asuntomessujen portit ovat avoinna kello 21.00 saakka, jolloin messulipun hinnalla pääsee messupäivän päätteeksi kuuntelemaan kotimaisen musiikkikentän tunnettujen nimien keikkoja. Artistit esiintyvät AsukasAreenalla kello 19.00 alkaen. Myös asuntomessukohteet ovat avoinna aina yhdeksään saakka.

Asuntomessujen ensimmäistä pidennettyä iltaa vietetään keskiviikkona 17.7, jolloin Happoradio nousee AsukasAreenan lavalle. Anna Abreu viihdyttää messuvieraita keskiviikkona 24.7. ja seuraavan viikon keskiviikkona 31.7. messuilla esiintyy Arttu Wiskari. Messujen viimeisenä keskiviikkona 7.8. messukävijät pääsevät nauttimaan Jukka Pojan esityksestä.

Asuntomessujen aukiolo

Asuntomessut Kouvolassa ovat avoinna 12.7.—11.8.2019, kello 10—18.

Poikkeuksena keskiviikkojen pidennetyt illat, jolloin messuportit ovat avoinna aina kello 21 saakka.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin täällä

Kilpailun säännöt: 17.06.2019 - 14.07.2019. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä: - yhdeksän (9) Viaplay leffat ja sarjat 2 kk -katseluoikeutta. Palkinnon arvo 25,00 €. - yksi (1) Kaslink -tuotepalkinto. Palkinnon arvo n. 60,00 €. - viisi (5) Pelican Rouge tuotepalkintoa (sisältää suodatinkahvia sekä papuja). Palkinnon arvo n. 29,00 €. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä siirtää eteenpäin. Katso yleiset kilpailusäännöt.