Muistatko legendaariset hokemat? Tiedätkö, mistä ohjelma sai nimensä? Tällä testillä se selviää!
Viikko käynnistyi Anssin sooloilulla, kammottavalla aamun aloituksella ja häpeän tunteilla. Koittiko Anssille elämänsä palapelihetki? Entä miten kävi sketsivisassa?
Radio Novan Aamussa Minna lähtee valmistautumatta liikkeelle ja mietitään kasvisruokien nimiä. Aki pureutuu Phil Collinsin ex-vaimoon ja Parta-Markus tuo perjantaiseen tapaan pöytään viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Torstai toi tullessaan saatanallisen jäätelöauton ja sen tutun tunnusmusiikin. Millaisia kalastajia Anssi ja Niina ovat? Entä miten kävi Niinan järjestämässä Kesävisassa?
Tiistaina Niinalle selvisi kymmenen etästudioviikon jälkeen Anssin vessapyyhkeen käyttötarkoitus. Käärmeet aiheuttivat suurta inhotusta, mutta millainen teoria Anssilla oli naisista ja käärmeistä? Millaisia etuuksia löytyy työsopimuksesta? Entä tunnistatko 80- ja 90-luvun animaatiosarjojen tunnusmusiikit?
Viikon viimeisessä Iltapäivässä päänvaivaa aiheutti juhannuksen ajankohta, ja se, onko suklaa karkkia. Milloin on oikea aika muuttaa omilleen? Voittiko nuori Anssi Karibian matkan? Entä mitä tapahtui Niinan järjestämässä kissavisassa?
Tiistaina kisailtiin Anssi Honkasen naisellisessa visailussa ja muisteltiin vuoden takaisia asioita. Kuka on nuorekas ja kuka puolestaan vanha ja mitä tapahtuu tulevaisuudessa nuoruudesta tutulle pilderallille?
Maailman meristä on kerätty tietojen mukaan eniten Coca-Colan muovipulloja.
Roope arvaa esittämänsä henkilön Ernestin kysymysten perusteella. Kuuntele hauska pätkä!
Kiti Kokkosen suhde Hevisaurus-muusikkomieheensä on kestänyt jo reilut kahdeksan vuotta.
Espanjalaisessa visailussa nähtiin eriskummallinen tilanne.
Marika Saukkonen muistetaan 90-luvun upeana tv-juontajana.
Hurts on ehtinyt urallaan käydä jo yli kymmenen kertaa Suomessa. Miehet ovat Suomi-reissuillaan tulleet tutuiksi paitsi suomalaisten fanien, myös Hevisaurus-bändin kanssa.
Viime kesänä eläkkeelle siirtynyt tv-meteorologi Visa Salojärvi palasi kameran eteen kertomaan viikonlopun säästä.
Tiedätkö, mikä on tasan keskellä Suomea? Vastaa siihen ja kuuteen muuhun kysymykseen selvittääksesi, kuinka ovela oikeastaan olet.