Suositusmäärä nesteelle juoman muodossa on 1,5 litraa päivässä.
Victoria Beckhamilla on pikkumusta päällä tilaisuudesta riippumatta.
Pullo voi helposti limoittua sisältä päin.
Radio Novan Aamussa käsitellään Laihialaisten kiihkeästi harrastamaa lajia eli nuukailua. Kimmo haluaa tehdä oodin todellisille työn sankareille ja Minna puolestaan miettii pitäisikö juhannuksena mökillä ollessaan vaan antautua kerralla, kuuntele iltapalat tästä!
Kimmolla ei etene pimennysverhojen kanssa ja veden juonti askarruttaa. Onneksi Kimmo sai sentään sähkösopimuksen tehtyä alle kahdessa minuutissa. Miten Markus pärjää peili-illuusion kanssa?
Minna pohtii osallistumista kuvataidekurssille, Kimmo on hoitanut Minnalle perunapellon Kaapelitehtaan yläkerrasta. Tänään puhutaan paljon vedestä, niin paljon, että vesiraja tulee vastaan.
Tänään Minna ja Kimmo muistelevat omaa lukiotaivaltaan. Markus saa tehtäväksi listata top 3 yrtit, Kimmon lempiyrtti on basilika, koska se tuo mieleen mojiton?
Mari on studiossa Markuksen ja Kimmon kanssa Kuukan lomaillessa. Mari kertoo hevosharrastuksestaan ja Markus avaa, mikä häntä ärsyttää junamatkustamisessa. Miksi Kimmo haluaa olla seuraavassa elämässä ravihevonen?
Hajuvesiarvostelija kertoo, mihin hajuvettä kannattaa suihkauttaa.
Suuveden käytössäkin kannattaa olla tarkkana.
Tänään Esko ja Suvi tekevän Radio Novan Iltapäivä lähetyksen hieman erilaisissa olosuhteissa. Voiko ihminen kiittää liikaa? Tähän Esko ja Suvi etsivät tänään vastausta Kaverin puolesta kyselen -osiossa. Suvi on pantannut tänään vessassa käyntiä, ja Esko sen sijaan on pantannut hajuvettä vuodesta 1995 saakka. Suomen surkein kuski -ohjelman inspiroimana studiossa ryhdytään muistelemaan omia autokouluaikoja.
Ile Uusivuori ja Suvi Hartlin tarjoilee taas parastaan.
Radio Novan Aamussa pohditaan studion uutta sisustusta niin ergonomian, anatomian kuin lobotomiankin lähtökohdista. Lisäksi Markuksen empiirinen tutkimus liittyen horoskooppeihin tuo syvempää perspektiiviä Minnan ja Akin tähtimerkkeihin, joihin liittyy vahvasti tosimies ja vesimeloni. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Tuoksun häviämiseen ei kannata alistua ennen kuin kaikkia niksejä on kokeiltu.
Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton asiantuntija neuvoo, että tuntemattomissa vesissä uimiseen tulisi suhtautua varauksella.
Aurinko voi saada aikaan myös tuhoa.