Twiitissä peräänkuulutettiin kansakunnan yhtenäisyyttä, mutta Yhdysvaltojen presidentinvaalien keskellä viestiä ei otettu hyvällä vastaan.
Muun muassa Jari Sarasvuo ja Aleksi Valavuori ovat tarjonneet näkemyksensä jännittäviin vaaleihin.
Suomessa on parhaillaan käynnissä käpybuumi, mysteeriäänessä tapahtui jännittävä käänne ja Reilukerhossa puhutaan täyttä asiaa nuorten tekemistä podcasteista. Maistuiko Anssille uni viime yönä ja mitä kuuluu Niinan täsmäsäälle?
Iskelmä tapasi Juha Tapion entisen hoitotädin, Seijan, festivaaleilla.
Tarkistuslaskenta vei Suhosen paikan eduskunnasta.
Frylla on tuhansia seuraajia Instagramissa.
Vaaliemoji on otettu pääsääntöisesti ilolla vastaan.
’Minna presidentiksi’ -kampanjassa maalataan nyt isolla pensselillä ja sloganista lähtien ihmisläheisillä linjoilla. Jo lähtökohtaisesti oma booli ja presidentin kaljakypärä itsenäisyyspäivän kättelyssä on aivan käypä idea. Aamussa liikuttiin myös monimuotoisissa luontoteemoissa; koirista jättikokoisiin kuukusiin ja päätäihin. Radio Novan luontoaamu täältä!
Kuka olisi ulkona ensimmäisenä ja kuka puolestaan pelaisi finaalissa?
Laulaja allekirjoitti fanisivunsa kirjoituksen keikkavieraiden käytöstavoista.
Haloo Helsinki! -muusikoilla on pitkä fanitussuhde Apulanta-yhtyeeseen.
Republikaanien edustajan voittoa juhlii tänään moni, mutta monella tunnelmat ovat myös hyvin synkät.
Turun Kokoomus nimesi eilen ehdokkaitaan Turun kunnallisvaaleihin ja listalta löytyi muun muassa televisiosta tuttu kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt. Radio Novan Aamun Aki ja Minna ottivat yhteyttä herraan varhain torstainaamuna. Mikä sai Jethron lähtemään mukaan vaaleihin?
Monet teinitytöt joutuivat seksuaalisen häirinnän uhreiksi ruotsalaisfestivaaleilla viime viikonloppuna.
Anna Abreu kävi Esko Eerikäisen vieraana Radio Novan Kesäiltapäivässä kertomassa mm. kesän keikoistaan. Artisti kertoo odottavansa kesän festivaaleja, mutta ei ota paineita siitä, kuinka moni löytää keikapaikoille.
Laulaja Chisu kiertää jälleen ympäri Suomea.