Flow on järjestetty samassa paikassa jo vuodesta 2007.
Haavisto asettuu ehdolle valitsijayhdistyksen kautta.
Kimmo kertoo faktaa hyttyslajeista eikä Kimmoa hyttyset kutita. Minnaa kutsutaan Kahvifestivaaleille ja Kimmon viikonloppu meni vallan korvamadon kanssa. Onko moottoripyörä lälläripyörä?
Somessa suuren suosion saanut Ville Merinen on Sdp:n uusi kansanedustaja.
Eduskuntavaalit saatiin päätökseen eikä onnenkalsareista ollut hyötyä. Minnalla on top 3 suosikki rakennukset ja liuta miehiä yrittää arvata top ykköstä. Kuka arvaakaan tämän tänään oikein?
Riku Nieminen pyrki vasemmistoliiton kansanedustajaksi.
Petteri Orpo lähtee tunnustelemaan mahdollisia hallitusvaihtoehtoja.
Kimmolla on kotona tilanne rullaverhojen asennuksen kanssa. Markus ei ymmärtänyt uuden kilpailun ideaa ja käy ilmi, että Minna ei ole avannut telkkaria kahteen vuoteen. Tiesitkö miten Kimmo mokasi radiolähetyksessä?
Vaalipäivää vietetään 2. huhtikuuta sunnuntaina.
Kaverin puolesta kyselen -osiossa Inka on käynyt erikoisilla Tinder-treffeillä. Löytyykö tulevan kuningas Charlesin kruunajaisiin esiintyjiä? SDP:n uusi ehdotus työelämän parantamiseksi jakaa mielipiteitä. Entä mitkä olisivat Eskon ja Suvin sloganit eduskuntavaaleissa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Päivässä juhlittiin Niinan puhelimen pitkää ikää. Niina yritti viikonloppuna hankkia itselleen ”pitkän kaavan mukaan” krapulan ja epäonnistui tehtävässä täysin. Viikon uutisissa eduskuntavaaliehdokas Sofia Kazakov sanoo olevansa transkolmekymppinen ja se on hyväksyttävä, vaikka sitä kyseenalaistetaankin. Kuumassalinjassa oltiin hyvin henkilökohtaisella alueella, sillä monelta ihmiseltä udellaan edelleen lapsitoiveista. Kuuntele kooste tästä!
Studiossa on Kimmo, Markus ja Mari Valosaari Minnan lomaillessa! Marin ja Kimmon luvalla kuuntelija-Tanjan lapset saavat olla pari viikkoa aamun ensimmäiset tunnit pois koulusta. Selvitellään, kuinka pitkä matka peninkulma on ja Kimmo kertoo tarinan kelkkamiehestä Syötteellä. Mikä tuomio tulee Big Mac -pastalle?
Minna ja Kimmo pohtivat vaalisloganeja itselleen. Kimmo on onnekas, koska hänen juontoparinsa on stand up -koomikko! Minnalla on tänään jännittävä päivä lähetyksen jälkeen, mutta minne hän menee?
Valtonen kertoo osan puolueista yrittäneen sitkeästikin.
Kuuntelijat innostuvat kertomaan Eskolle ja Suville omia kesätyömuistojaan, mitä kaikkea he ovatkaan joutuneet tekemään rahan eteen. Aluevaalien paneeli herättää Eskolla myös muistoja tilanteesta, kun päätyi väittelytilaisuuteen osallistujaksi ilman asiantuntemusta, vai oliko hän sittenkin asiantuntija? Molemmilla on myös omanlaiset laiskuutensa auton lämmitysjohdon kanssa, mutta kumman ratkaisu on ollut fiksumpi?
Esko pitää sinulle seuraa Suvin vielä lomaillessa. Hän kysyy kuuntelijoilta niitä pieniä valkoisia valheita, joita on joskus tullut lipsautettua. Linjat käyvät myös kuumina, kun puhutaan humalaisista, anteeksi antamisesta, sekä oudoista paikoista rakastua. Nuori yrittäjäsielu Eemeli myös sulattaa Eskon sydämen teollaan.