Moni saattaa ajatella, ettei ole väliä kumman kerman leipomuksiinsa valitsee. Tuotteilla on kuitenkin selvä ero keskenään.
Suklaanystävien suosikki on kermaisen herkullinen suklaavaahto.
Jos et ole vielä tiennyt, monista karkeista löytyvä liivate eli gelatiini saa alkunsa lihatehtaan jämistä.
Espoolainen yökerho oli mainostanut kovaan ääneen upeista saippuakuplabileistään. Todellisuus bileistä osoittautui kuitenkin surullisen hupaisaksi.
Joskus ”bad hair day” saa aivan uusia ulottuvuuksia. Esimerkiksi silloin, kun hiuksiin vahingossa päätyy tiivistevaahtoa eli polyuretaania. 
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Letut ja kesä kuuluvat saumattomasti yhteen. Nämä manteliletut ovat paitsi herkullisia myös gluteenittomia. Kruunaa letut mansikkavaahdolla.