Radio Novan Aamussa saadaan vastaus eilen alkaneeseen, kansaa suuresti puhuttaneeseen kysymykseen. Aki on (jälleen kerran) eksynyt karkkikaapille ja Minnalla on uutisia vantaalta. Mukana myös tuottajan huikea katselusuositus, kuuntele parhaat palat tästä!
Novan Aamussa Minna ja Aki ovat lähettävät tuottaja-Markuksen seuraamaan terassien avautumista Helsinkiin. Minna on ollut klassisessa koulutehtävässä väliinputoaja ja Aki toimittaa legendaariset Vain Vantaan Uutiset.
Innosta pomppiva koira on saanut hymyn monien huulille.
Novan Aamussa ajetaan korttelirallia. Minna ja tuottaja Markus antavat varmat vinkit onnistuneeseen vappubrunssiin ja Aki toimii uutisankkurina legendaarisissa Vain Vantaan Uutisissa.
Terveysviranomaiset ovat yhdistäneet voimansa somealustojen kanssa ja pyrkivät varmentamaan luotettavan lähteen tilejä sekä poistamaan virheellistä tietoa.
Akilla ja Minnalla keskustelua herättää, miten pitäisi suhtautua lentokoneessa penkin laskijoihin, aikooko Aki vaihtaa alaa ja ryhtyä Pandoran henkivartijaksi. Vantaan uutiset kohauttavat jälleen ja Minna järkyttää Akia Gimmelin sanoituksilla.
Minna ja Ile etsivät ratkaisua päiväuniongelmaan. Samalla täytyisi keksiä ratkaisu myös Suomen lapsikatoon, löytyisikö tähän ratkaisu Teemu Selänteeltä? Minna myös pohtii lihasvasaran käyttötarkoituksia. Mistä on kyse, kuuntele tästä!
Koita katsoa video nauramatta.
Videolla on tuhansia katselukertoja.
Joku on tehnyt huomion, että uutisankkurin asu muistuttaa ikonisesta Star Wars -hahmosta.
Ricky Martin ja hänen aviomiehensä ilmoittivat perheuutisista suloisella kuvalla.
Raikuli-ruhtinasta ja pii-rakkaa - Mutta kenellä on väärä vastapeluri?
Kissa on saanut suuren suosion netissä sen jälkeen, kun se tuli mukaan puumahavaintoja käsitelleeseen uutisvideoon.
Uutisten aloitus ei sujunut aivan käsikirjoituksen mukaan.
Mies nähdään vielä ohjelman syyskaudella.
Keskiviikkoaamuna kuultiin "kattavaa" raporttia MM-Lontoosta ja asetettiin tavoitteita. Oikeat Oikeat Uutiset kertoivat muun muassa Ruotsissa vallitsevasta säästä, mutta miltä kuulosti Minnan säätiedotus? Mistä käsittämättömästä paikasta Aki löysi työavaimensa? Entä miltä näyttää lomailevan ihmisen kävely? Kuuntele parhaat palat.