Tuupanen kertoo MTV:n haastattelussa, että lauloi Kuurasydän-voittokappaleen erityisesti äidilleen ja isälleen.
Mustat farkut kuuluvat vaatekaapin peruspilareihin.
Radio Novan Aamussa pidetään suuri Syksyn Sävel - visa ja hypätään aikakoneeseen. Studiossa naurunremakkaa aiheuttaa Minnan autoilut ja mietitään mitä siellä Annelissa olikaan, kuuntele Jälki - istunto tästä!
Novan Iltapäivässä ollaan torstaina syksy tunnelmissa.
Kynsille sipaistaan nyt vähintään kahta sävyä.
Pakastimen sulatus ei ole osa arjen viikkosiivousta, mutta se tulisi kuitenkin muistaa tehdä vähintään kerran vuodessa.
Muhkea hiustrendi yli kymmenen vuoden takaa tekee tänä syksynä paluun.
Forecan sääennusteissa näkyy termisen syksyn merkkejä jo pian. Lämpimään kesäsäähän tuskin on enää paluuta.
Rikkinäiset neuleet ja liian ohuet talvitakit vievät vain turhaa tilaa vaatekaapissasi.
Lauantai Areenassa vieraana oli ministeri Annika Saarikko. Millaisena Saarikko näkee tulevan kesän ja millaisia terveisiä hän haluaa lähettää tapahtuma-alan edustajille? Lisäksi Saarikko kertoo, millaisia tapahtumia hän itse kaipaa sekä miten hän on jaksanut koronavuoden. Kuuntele Annika Saarikon haastattelu kokonaisuudessaan tästä!
Radio Novan Aamussa Minnan möläytys kollegalle kirvoittaa tarinoita kuulijoilta ja Akin pitkään odottama sporttivartti palaa eetteriin! Jos Aki tai Minna päätyisivät Aku Ankkaan, mitkä olisivat heidän nimet? Kuuntele parhaat palat tästä!
Maanläheiset sävyt ovat pinnalla.
Radio Novan Aamussa Akin juontoparina on poikkeuksellisesti Shirly Karvinen. Studiossa piipahtaa myös tuottaja parta - Markus ja asiat menevät loppujen lopuksi todella oudoiksi, kuuntele parhaat palat tästä!
Murretut sävyt houkuttavat taas.
Radio Novan Aamussa käy ilmi että Aki on ollut aivan hurmoksessa ja Minnan kotona on harvinainen kultainen Ranskalainen. Käydään myös läpi tanssityylejä ja inssiajoa, kuuntele parhaat palat tästä!
Syksyn hiustrendeissä korostuvat erityisesti erilaiset raidat.