Tänään se tapahtui! Esko löysi keinon, kuinka hän oppii repliikit Salattujen Elämien kuvauksiin. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Minttua parisuhteen ongelmassa, joka samaistuttaa todella paljon myös Novan kuulijoita. Suvi meinasi viikonloppuna lentää seurueensa kanssa ulos ravintolasta vihellyksen vuoksi. Neuvominen puhuttaa studiossa – Esko sai kuntosalilla neuvon, joka meni tunteisiin. Radio Novan Iltapäivässä fiilisteltiin myös MM-kotikisoja ja haastateltavana puhelimitse Leijona Legenda Timo Jutila. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Paljon onnea Radio Nova 25-vuotta! Iltapäivässä muisteltiin mitkä olivat Eskon ja Suvin ensikosketukset Radio Novaan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Ninni kertoi, minkälaista roolia hiljaisuus näyttelee hänen parisuhteessaan. Eskon lentotarina herätti Suvissa tunteita. Viikon viimeisessä lähetyksessä puhutti myös aistimuisti, kuten tuoksuista syntyvät muistot. Esko ja Suvi ottivat myös yhteyttä Euroviisu reportteri Iiroon, joka kertoi toisen finaalipäivän tunnelmia. Lähetyksessä kuullaan myös pätkä The Rasmuksen haastattelusta suoraan Torinosta. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Iltapäivässä Suvi kertoi, miten loistava hän on paketoimaan, mutta lahjapaperin valinta ei saanut arvostusta. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autettiin Pipsaa, jonka mies oli salaillut raha-asioissa. Esko jakoi nippelitietoa – Coca Colan ihmisiä rajaavasta markkinoinnista – Pringles pakkauksen ylpeästä suunnittelijasta – Tennis tuomarien sanavarastosta. Suvi löysi itsensä kutsuilta, minne osallistui tietämättään. Julkkisten käyttämät halvat tuotteet puhuttivat myös studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Esko ja Suvi muistelevat Radio Novan Iltapäivässä tänään lapsuuden luokkaretkiä. Hesarin uutinen eläkeläisestä Hannusta saa Suvi miettimään, mistä Hannu on jäänyt paitsi, kun ei ollut koko työuransa aikana sairaslomalla ja Miten Esko kääntää Hannun tilanteen Suviin? Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Tuulia, jonka ystävä ostaa tuliaisia, jotka eivät miellytä häntä lainkaan. Myös vanhat talot, remppaaminen ja kurtturuusu muistot puhuttavat studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat TÄSTÄ!
Esko ja Suvi pohtivat kumpi putoaa ensin, sillä molemmilla on viikon alkuun vaivoja – Esko näkee kahtena ja Suvin pää on sumussa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Satua, joka häpeää huonoa englannin kielen taitoa. Suvi ja Esko miettivät mihin huonoon asiaan he kiinnittävät ensimmäisenä huomiota kyläillessä. Studiossa puhuttavat myös Hanna Sumarin toistuvat sanat Suomen kaunein koti -ohjelmassa sekä lentokoneen istumapaikat. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat TÄSTÄ!
Radio Novan Iltapäivässä tiimi on kasassa jälleen! Kaverin puolesta kyselen -osiossa autettiin tänään Jasua, joka kontrolloi, eikä anna puolisonsa tehdä päätöksiä. Lakkoleirit saavat Eskon ja Suvin muistelemaan mitä lapsena tehtiin, kun oli tylsää ja millaisille leireille nuorena osallistuttiin. Syntynyt voittamaan kisassa jännitettiin, kuinka Hannan käy. Lippis on tulevan kesän muotivillitys, ja tätä Esko kovin ihmettelee. Aurinkolasit ja nettihuijaukset puhuttavat myös studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat TÄSTÄ!
Radio Novan Iltapäivässä oltiin jo vapputunnelmissa, kun Novan aamun Aki ja Minna antoivat Eskolle ja Suville tehtävän laittaa heidän tekemiensä simapullojen korkit kiinni keskiviikkona, mutta laitettiinko niitä? Kaverin puolesta kyselen -osiossa pureudutaan vakavaan tilanteeseen ja autetaan henkilöä, joka kamppailee alkoholiongelman kanssa. Mielessä myös muuttomiehet, joiden työssä tarvitaan muutakin, kuin vahvuutta kantaa tavaroita. Keskustelua myös tilanteista, joissa ihmiset eivät kehtaa sanoa mitään, vaikka aihetta olisikin. Mukana myös parhaat vappumuistot! Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat TÄSTÄ!
Radio Novan Iltapäivässä puidaan Suvin sokerikoukkua ja miten siitä voisi päästä eroon. Kaverin puolesta kyselen -osiossa aiheena treffit kalliissa ravintolassa kivan miehen kanssa, mitkä päättyivätkin kalliiseen laskuun pari päivää deittien jälkeen. Eskoa ja Suvia puhuttaa myös ruskettumisen ihannointi ja mihin se nykyään on muuttunut, sekä millaista on hyvä asiakaspalvelu. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat TÄSTÄ.
Radio Novan Iltapäivässä ihaillaan pääministerin tyyliä sekä leuanveto taitoja. Miehet kokevat ahdistelua naisten toimesta ja tästä Eskolla on kerrottavaa. Millä kaikella lapsena on peloteltu, jotka edelleen vaikuttaa tänä päivänä - Suvilla on tästä kokemus vappuun liittyen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa nimimerkki hädän keskellä laittaa viestiä, johon liittyy vessapaperi ja toisen kaappien tonkiminen. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Esko koki vääryyttä liikenteessä, mutta kuka loppupeleissä olikaan väärässä? Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Astaa, jonka ongelmaan Suvi samaistuu täysin. Suvin kolme sanaa saa Eskon näkemään Suvin mustavalkoelokuvana. Suvi hämmentää komposti tarinalla, joka vei turhaa kaikkien aikaa. Myös robotit ja ensitreffit puhuttavat studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Iltapäivä on palannut virkeänä takaisin sorvin ääreen pääsiäisvapaiden jälkeen. Esko teki pääsiäisen jotain, mitä ei ole tehnyt vuosiin, ja tästä tuli huono omatunto. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Sonjaa, joka miettii, onko uhka vai mahdollisuus tavata Instagramista tutuksi tullut mies. Esko kertoo viikonlopusta ja kuinka hänen naapurinsakin ihmettelivät mitä hän tuhrasi pihallaan lähes 8 tuntia. Myös toisten auttaminen ja puuttuva puhelin puhuttavat studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Iltapäivän viikon viimeisessä lähetyksessä Esko kertoo, kuinka porealtaan PH-arvot eivät ole hallussa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Mikaelia ongelmassa, joka ei ole Eskon ja Suvin mielestä lainkaan ongelma. Suvi kuuluu Facebook ryhmään, jossa jaetaan Niksi-Pirkka ohjeita. Suvi jakaa muovimuniin liittyviä niksejä ja Niksi-Pirkko Eskon vinkit on aivan toista luokkaa. Joonas Nordman kävi puhelimitse haastattelussa kertomassa roustaamisesta. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Iltapäivässä ruoditaan vuoden 2021 suosituimpien nimien listaa. Eskoa harmittaa miksi listalta löytyy vanhoja nimiä kuten Olavi, muttei Eskoa! Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Hannaa, jonka lapsi on muuttamassa pois pesästä, eikä hän ole valmis! Hesarin uutinen ennakkoluulottomasta rakkaudesta ja ennenäkemättömästä rakkaustarinasta saa Eskon ja Suvin kylmille väreille. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Iltapäivässä on tiimi jälleen kasassa, kun Suvi palasi töihin. Suvi sai erikoisia sivuoireita lääkityksestä, rahaa paloi. Lähestyvä Palmusunnuntai saa Eskon ja Suvin miettimään - Onko Esko liian vanha virpomaan ja kuinka herkut jaettiin lapsuudessa tasan sisarusten kesken? Suvi kertoo uudistuksesta kaupoissa, jonka hyvyydestä kaksikko on eri mieltä. 5 sekunnin kisassa kuulija, jota onnitellaan jo enne kisan alkua. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Uusi viikko Radio Novan Iltapäivässä starttaa Suvin osalta kivuliaasti. Kaverin puolesta kyselen -osiossa jeesataan kaveria sanoittamaan tunteita ja ajatuksia. Esko kertoo tarinan liian pienestä, isosta ja tiukasta nahkatakista, sekä Suvi jakaa vinkin liian pienille farkuille. Paavo Väyrynen saa Eskon ja Suvin muistelemaan yllättäviä laskuja. Biisimestari kisassa kuullaan suoritus, joka saa Eskon tuolin kääntymään. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radion Novan Iltapäivässä löytyi tänään asia, jossa on huoleton Suvi ja takakireä Esko. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan tänään kaveria häpeällisessä sukupuolitautiongelmassa. Mitä asioita Esko ja Suvi eivät jaksa tai raaski tehdä vain itselleen? Ennakkojuhliminen, ennakkoaprillipilat puhuttavat myös studiossa – tuliko Suvi juksatuksi? Suvi miettii myös voiko Salainen agentti olla somessa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.