Esko ei ole saanut vaihdettua vessaan lamppuja neljään kuukauteen, kunnes tänään hän päätti hoitaa asiaan – kaikki ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Anni pohtii testamenttiin liittyviä kysymyksiä - Esko ja Suvi yhdessä kuulijoiden kanssa antaa vertaistukea. Abin valtava ruokamäärä kirjoituksissa saa Eskon ja Suvin puhumaan kouluruoasta ja siitä, kuinka saada oma teini syömään kouluruokaa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko kävi tatuoitavana ja ei pystynyt smalltalkkiin, koska piti keskittyä kipuun. Kaverin puolesta kyselen -osiossa jeesattiin kaveria porttikieltoon liittyvässä ongelmassa. Suvin tytär haluaisi pitää kotibileet, mutta Suvi empii uskaltaako antaa pitää – Eskolla ratkaisu ongelmaa, joka on hän itse. Kotibileisiin liittyviä tarinoita löytyy paljon niin kuulijoilta, kuin tuottaja Jenniltä. Kuuntele Iltapäivän parhaat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä puidaan Suvin eilistä käyntiä lapsensa vanhempainillassa – Suvilla oli tarve selitellä tarkkaan perhekuviot. Kaverin puolesta kyselen osiossa jeesatiin Miksua sydänemojiin liittyvässä probleemassa. Tarjoushaukat Esko ja Suvi puivat kahviin liittyviä kysymyksiä – joissa heitä opettaa kuulijat ja tuottaja Jenni. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä tiimi on jälleen kasassa, vaikkakin Suvi meinasi myöhästyä lähetyksestä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa jeesattiin Miinaa, jonka puoliso kiristää häntä arkisissa asioissa. Myös pikkuriidat puhuttavat - Suvi riitaantuu puolisonsa kanssa, koska tämä puhuu Alexalle rumasti - kuka on Alexa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä puheeksi tulee laihdutushuijaus, jossa tunnettu jääkiekkoilija on ollut mukana - mitä juttuja kuulijoilla on ollut mihin on uskoneet sinisilmäisesti. Esko muistelee kiinteistövälittäjänä toimimistaan, kun hänet heitettiin myymään asuntoa lausahduksen ''tekemällä oppii'' kera. Kaverin puolesta kyselen -osiossa kuulijalla on kolmen kaveruksen porukka, jossa mustasukkaisuus kalvaa kolmikon välejä. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvi kertoo teurastamon kohtalolta karanneista possuista, joista herää kysymys - miksi eläimen nimeämisen jälkeen sitä ei enää haluakkaan syödä? Kaverin puolesta kyselen osiossa kuuntelija on pinteessä ystävän kanssa, joka yrittää aina löytää ratkaisun kaikkeen. Esko nukahti kosmetologilla ja siitä puheenaiheeksi nouseekin kaikki ne paikat mihin ei haluaisi nukahtaa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvi kertoo tarinaa minkä vuoksi sai jäykkäkouristusrokoitteen ja miten hänestä tuli oravalle lähiomainen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa viestiä laittanut potee syyllisyyttä, kun viikonlopulta on ihana palata töihin perheen takia. Suvi ja Esko pohtivat kuka autossa päättää musiikin - onko se kuski? Esko sai Las Vegasin reissulta kuvan, josta ei ollut muistikuvia. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamut Eskon ja Suvin osalta päättyvät tähän lähetykseen. Suvi kertoo heränneensä aamulla kauhuelokuvamaiseen tilanteeseen, jossa jonkun käsi oli hänen vieressään. Esko ja Suvi muistelevat kuulijoiden kanssa turhimpia asioita, joita koulussa opetettiin – ja ne asiat muistavat edelleen, vaikka niitä ei koskaan ole tarvinnut. Kuka vastasi Kesäpuhelimeen viimeisen kerran ja mistä? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa puhutaan lintubongareista ja Airbnb:stä. Esko kertoo erikoisesta Uber palvelusta, johon törmäsi Las Vegasissa. Esko paljastaa Suville, mistä tietää, että Esko valehtelee. Tänäänkin Kesäpuhelimeen vastattiin Iisalmesta, mutta tarkemmin Iisalmen poliisilaitokselta, miten Kesäpuhelin päätyi poliisien käsiin? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa ihmetyttää Lappeenrannassa sijaitseva kirjasto, jossa on painoraja kirjastohyllyjen väleihin. Esko joutui maksamaan melkein sata dollaria liiallisesta painosta matkatavaroista, mutta joku oli saanut tullaamattoman ruoan takia vieläkin kalliimman laskun. Tänään kesäpuhelin on löytänyt tiensä jälleen Iisalmeen, kuka siihen vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa kaikki on taas ennalleen, kun Esko on saapunut takaisin reissultaan ja hän ei unohtanut tuliaisia. Esko huomasi, että ajat ovat vähän muuttuneet, kun Vegasin reissu ei välttämättä niin villi. Kesäpuhelimeen vastattiin tänään Kuopiosta, johon ei puhelin oikea saaja uskaltanut vastata. Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa tänään Suvin juontoparina burgerimiehenä tunnettu Akseli Herlevi - mitä hänelle kuuluu?. Akseli toi tottakai Suville maistettavaksi balsamicovichyä, mutta maistuiko se colalle. Kesäpuhelin on matkannut Pohjois-Savoon, mutta kuka puhelimeen vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa oli tänään Suvin juontoparina Kirsi Alm-Siira - mitä Kirsille kuuluu? Suvi ei voi olla mainitsematta uutishistorian yhtä hauskimmista tapahtumista. Studioon saapuu myös Mika Saukkonen vierailemaan ja Kirsi sekä Suvi ovat kiinnostuneet, miten Mika pitää itseään niin nuorekkaana. Kesäpuhelimeen vastattiin tänään Jämsänkoskelta. Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa tänään Suvin juontoparina Janne Kataja. Janne kertoo, että hän on löytänyt tiensä Tinderiin, mutta esiintyy siellä eri nimellä ja netistä löytämillään kuvilla. Aamussa selviää myös Minttu Kaulasen ja Michael Jacksonin perheen yllättävä yhteys. Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamuun Suvin juontopariksi saapui tänään Piritta Hagman. Mitä Suomea koskettaneelle mursulle tapahtuu menehtymisen jälkeen ja kotkalaiselle pyykkitelineelle, jonka mursu moukaroi ryttyyn. Suvi ja Pirita saivat lähetyksessä puhelimen päähän Juha Tapion. Kesäpuhelimeen vastattiin tänään Kanta-Hämeestä, mutta kuka siihen vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa Suvin juontopariksi on tänään saapunut Heli Sutela - mitä kuuluu Helille? Ystäväsuhteet vuosien takaa puhututtaa ja minkälaisen ehdotuksen Heli sai ystävältään. Suville selviää, että Heli on omalla tavallaan pieni erakko. Lähetykseen saapui myös Anders Helenius juttelemaan. Kesäpuhelin löytyi tänään Tampereelta, mutta kuka siihen vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!