Suvi jakaa lieden puhdistusvinkin, mutta Eskolla ei ole vinkeille käyttöä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa käydään läpi sinkkuuden kiemuroita. Muistisäännöt puhuttavat ja uusi trendi silmämunien valkoisuudesta hämmentää. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko nousi torstaihin oikealla jalalla, mutta päivän startti muutti kaiken. Esko samaistuu kaverin puolesta kyselen -osiossa Annan ongelmaan ja Suvilla on havaintoja ongelmasta. Hitaat kassat puhuttavat studiossa – ja kuulija tekee Suvista hyvän havainnon. 5 sekunnin -kisassa Emmi toteuttaa uudenvuoden lupauksensa ja Suvia alkaa pelottaa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Virallinen viherkasvipäivä saa Eskon ja Suvin tutkimaan erilaisia teemapäiviä - Miksi opetella morsettamaan oma nimi? Kaverin puolesta kyselen -osiossa Ninskua askarruttaa ystävyyteen ja anteeksipyyntöön liittyvä ongelma. Mitä Esko ja Suvi eivät osaa, vaikka ovat kovasti opetelleet? Mysteerikisa ratkeaa vihdoin, ja Jennille lähtee 440e! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko ja Suvi kävivät loppiaisena ensimmäistä kertaa yhdessä elokuvissa – Eskolla on havaintoja Suvin leffakäyttäytymisestä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Inkaa askarruttaa nousseet korot ja mahdollinen kakkostyö. Esko pohtii voiko vanhentunutta kanaa syödä – Suvilla on asiasta vahva mielipide. Silmälasit puhuttavat myös studiossa. Esko löysi vihdoin syyn sille, miksei pärjännyt enää vanhempana jääkiekossa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suvi navigoi itsensä jälleen väärään paikkaan, eikä ymmärrä miksi joku antaa ohjeita ilmansuunnilla. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan ongelmassa, johon liittyy entinen asukas ja viranomaistenkirjeet. Esko ja Suvi keskusteletavat pienistä asioista, jotka ärsyttävät ihmisiä. Esko laukoo asioita mitkä häntä ärsyttävät Suvissa. Suvi kertoo ihmisten syväjäädytyksestä ja Eskolla on paljon kysyttävää – erityisesti paljonko tämä maksaa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko on odottanut vuotta 2023 sekä ilolla, että pelolla. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ja Suvi jääväävät itsensä, koska kokevat olevansa vääriä tyyppejä antamaan neuvoja. Esko pääsi Ranskan yllä istumaan lentomekaanikontuoliin. Studiossa puhutaan myös aikuisten unileluista. Esko jakaa henkilökohtaisen kokemuksensa unilelustaan ja Suvi putoaa tälle täysin. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivän vuoden viimeinen lähetys! Kaverin puolesta kyselen -osiossa käsittelyssä rumiin lahjapapereihin liittyvä ongelma. Suvi kertoo joulukuusen hävittämiseen liittyvistä maksuista, mutta Esko ei ymmärrä kuka maksaa ja mistä. Studiossa tunteet menevät itkusta nauruun, kun Esko, Suvi ja tuottaja-Jenni vaihtavat lahjat lähetyksessä. Tuottaja Jenni jakaa myös välitodistukset – kumpi saa stipendin ja paremman keskiarvon? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko antaa Suville ennakkoon joululahjan, josta Suvi ei ole ollenkaan mielissään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pähkäillään ongelman kanssa, johon liittyy tatska ja kaverin kanssa tehty diili. Myös erikoiset joulukombot -ja kalenterit puhuttavat studiossa. Joulukalenterin luukusta paljastuu lahjalistojen kirjoittaminen ja mysteerihenkilölle soittaminen. Mitä Esko ja Suvi pyytävät joululahjaksi? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Eskolla ja Suvilla on eriävät mielipiteet nastakengistä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan nimimerkkiä mustalammas. Eskolla on ”arvokas” entisen jalkapalloilijan lippis – Esko ei vaan tiedän kenen ja missä lippis edes on. Suvi kertoo mitä tapahtuu, jos sähköt katkeavat – Eskon sähköttömät ongelmat liittyvät lähinnä karaokeen. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suvin navigointi taidot hämmentävät Eskoa. Suvi lähti 55 minuuttia ennen Eskoa, ja saapuminen päämäärään tapahtui samaan aikaan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ja Suvi auttavat Jaria häpeään ja tunnustamiseen liittyvässä ongelmassa. Työnantajien joululahjat puhuttavat studiossa. Esko ei tykännyt viinistä lahjana ja Suvista liukuri on hyvä lahja. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko kertoo hammaslääkäri käynnistään ja Suvi jakaa hampaisiin ja juustoon liittyviä faktoja. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ja Suvi auttavat epämukavuusalueeseen liittyvässä ongelmassa. Suvi on heittänyt suutuspäissään pannun lumihankeen ja tämän vuoksi historia toistaa itseään. Suvilla ja tuottaja Jennillä on katkeria kokemuksia Lucia-päivästä. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä puhututtaa tarinat kylmyydestä - Esko on palellut automatkalla mummolaan ja Suvin pakettiautossa piti olla sekä peitto, että kuomakengät. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Saria, jota mietityttää poikansa uudet kaverit. Suvi kertoo faktatietoja juustohöylästä ja Esko oppii, ettei maastoon olekaan tehty omaa juustohöylää. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä puhutaan lumen tuomista ongelmista. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Timoa futiksen MM-kisoihin ja puolisoon liittyvässä ongelmassa. Radio Novan joulukalenterin luukusta 8. avautuu kilpailu, jossa kuulija yhdessä Eskon ja Suvin kanssa koittavat arvata kuka tunnettu henkilö puhelimessa on. Eskoa koitetaan huijata ja Suvia on jo huijattu – miten ja miksi? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko ja Suvi nostivat jalustalle Linnanjuhlien nokkahuilumiehen. Kaverin puolesta kyselen -osion aihe herätti tänään mielipiteitä puolesta ja vastaan. Myös huono kuuluvuus ja keräiltävät asiat puhuttavat studiossa. Kaikki tietää mitä Esko keräilee, mutta mitä Suvilta löytyy kotoaan yli sata? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä ihmetellään Qatariin ostettuja kannattajia. Kaverin puolesta kyselen -osiossa kuulija Anssia ihmetytti ihmisten tapa vastata puhelimeen, ja Esko ymmärsi Anssia täysin. Esko ja Suvi pohtivat lapsuuden joululahjatoiveita ja Eskoa harmittaa yksi joululahja edelleen. Myös liukastuminen ja työsuhde-edut puhuttavat. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko soitti ennen lähetystä sähköyhtiöön ja Suvia ihmetyttää Eskon erikoiset kysymykset virkailijalle. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ja Suvi jeesasivat vanhempien ymmärtämättömyyteen liittyvässä ongelmassa. Jaksaako kokki kokata kotona tai bussikuski kuskata omia lapsia, tätä puidaan myös studiossa. Bussikuski Sami kertoo Eskolle ja Suville millaisia erehdyksiä hänellä on bussikuskina tullut vapaa-ajalla liikenteessä. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!