Radio Novan Aamussa muistot vievät Akin lukioaikojen bensankatkuisiin kesäiltoihin ja Minna esittelee keittiön uuden monitoimi-ihmeen. Mukana myös Nasan symppismönkijä ja Akin ”guilty pleasure”, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa kevään ensiairut Minna on tehnyt ystävänpäiväheilatestin ja kylpytakissaan juontavan Karanteeni-Akin tiukka perhepalaveri on laittanut miehen kunnolla ruotuun! Studion filosofianurkkaukseen kutsutaan myös vanha tuttu, filosofi Akistoteles. Kuuntele parhaat palat tästä!
Sähköpotkulaudat ovat monen kaupunkilaisen suosiossa. Kaisa Happonen ja Karri Miettinen pohtivat tuoreessa Ilmastotekokirjassa, ovatko skuutit sittenkään niin ekologisia.
Tiistaina demonstroitiin, miltä viimeiset kymmenen viikkoa ovat kuulostaneet ääninä, ja listattiin Suomen parhaita rantoja. Millaisia härveleitä ja hilavitkuttimia oli käytössä 90-luvulla, ja miten siihen liittyy syntymäpäivälahja Anssin vaimolle? Mikä ääni paljastui mysteeriäänen takaa?
Vastaus liikutti naisen kyyneliin.
Kuntosalilta tullut viesti herättää pahennusta Twitterissä.
Keksintö on saanut ristiriitaisia mielipiteitä.
Sähköpotkulautojen virittämisestä voidaan puhua jo ilmiönä, kertoo MTV.
Kun ilmat viilenevät ulkona, kasvaa monella sähkölasku melkoisiin lukemiin.
Audi esitteli Geneven autonäyttelyssä uuden sähköisen katumaasturinsa prototyypin, joka kantaa nimeä e-tron prototype. Samaan aikaan valmistaja lähetti Geneven kaduille 250 naamioitua autoa. Mallin tuotanto alkaa vuoden 2018 lopulla, johon saakka naamioidut autot liikkuvat ympäri maailmaa.
Hommaan riittää vain hiuslakka.
Audi esitteli Aicon-konseptisähköautonsa Frankfurtin autonäyttelyssä. Futuristisen näköisellä tulevaisuuden luomuksella luvataan olevan jopa 800 kilometrin toimintasäde yhdellä latauksella. Tämä tarkoittaa sitä, että yksi sähköautojen suurimmista ongelmista olisi taittumassa.
Hymiöitä ei kannata lähettää etenkään tuntemattomalle.
Esimerkiksi tilin vaihtaminen käy jatkossa nopeammin.
Uuden Sähkökitara -sinkun julkaisseen Neljä Ruusua -yhtyeen Ilkka Alanko vieraili Radio Novan Illassa. Naistenpäiväterveisten ja keikkamuistojen lisäksi keskustelua käytiin myös keikkalavoille palaamisesta ja biisivalinnoista. Miten noin suuresta hittimäärästä pystyy valitsemaan keikoilla soitettavan setin? Entä kuinka paljon harjoittelua tutut biisit vaativat? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Uusi sähköpostihuijaus leviää tällä hetkellä Vero.fi:n nimellä. Verohallinto varoittaa, ettei huijaukseen kannata haksahtaa.