Tilanne korjaantui kuitenkin nopeasti.
Saara Aalto puhui tuntemattomalle ihmiselle vaimostaan ystävänä ja ihmettelee nyt, miten näin pääsi käymään.
Laulaja muistelee, että ohjelman myötä keskustelu kasvoi erikoisiin mittasuhteisiin.
Saara Aallon tänään julkaistu kappale on odottanut vuosia vuoroaan pöytälaatikossa.
Saara Aallon ja brittiläisen Baga Chipzin yhteiskappale julkaistaan perjantaina.
Vikman oli perjantaina vieraana Posse-ohjelmassa.
Keskiviikko aiheutti valtavasti mielihyvää, vaikka tavaroita heitettiinkin roskiin... Millaisen väännön mökkihöperöt saivat aikaan? Laitetaanko tilaukseen Niinan nimikoidut toppahousut sekä 'Tänään on T-paitakeli' -T-paita?
Suosikkilaulaja Tero Vesterisellä on omakohtaisia kokemuksia koulukiusaamisesta. Sekä kiusaajana että kiusattuna. Syrjintä on yksi teemoista, jota käsitellään Vesterinen Yhtyeineen -bändin seuraavalla albumilla.
Radio Novan Aamussa Aki saa suoraa palautetta ostoksistaan ja Minna on saanut digitaalikantelun. Akilla on ollut haasteita Italialaisessa liikenteessä ja selviää myös tuottaja parta-Markuksen käänteet autokaupoilla. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla meni huuruun heti aamusta ja Aki puhuu Nurmijärvi-ilmiöstä. Tuottaja parta-Markus on käynyt viikonloppuna kaupoilla ja Minna kuulee Akin suusta sanat, joita Akikaan ei uskonut koskaan sanovansa.
Syyssaappaiden varret nousevat tällä kaudella korkeuksiin.
Sonja Kailassaaren syntymäpäivien kunniaksi järjestettiin suuret juhlat.
Radio Novan heinäkuun kesäaamut starttasivat ennenkokemattoman energisesti, kun Esko sai juontoparikseen Leppilammen Mikon! Kuuntele tästä viikon parhaat palat.
"Mä kuolen nauruun", kommentoi eräs seuraaja videota.
Laulaja kertoo, miten suomalaisten rakkaudenilmaukset poikkeavat englanninkielisestä maailmasta.
Radio Novan Aamussa puhutaan hämmentävästä applikaatiosta sekä kerrotaan kalajuttuja. Minna asetetaan piinapenkkiin meteorologeista ja Akia kuumotetaan kesästä ja autoista. Kuuntele parhaat palat tästä!