Radio Novan Kesäaamussa Esko ja Suvi kinastelevat mitä tietty emoji tarkoittaa heidän mielestä. Sukujuhlissa kuulee usein tiettyjä lausahduksia, jotka saattavat rasautella rusinoita päässä - kuulijalla oli loistava vinkki kuinka saada kyselyt loppumaan. Kesäpuhelin vaihtoi omistajaa Hupisaarten kesäteatterilla - missä ja kuka siihen tänään vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Esko herätti naapurinsa aamulla ikävällä tavalla ja aikoo nyt jäädä töihin yöksi, sillä pelkää kohtaavansa naapurin kotipihassa. Kuinka levittää aurinkorasvaa yksin, kun on yksin rannalla tai ei kehtaa pyytää kaveria avuksi? – Radio Novan Kesäaamu tarjoaa tähän vinkit! Kesäpuhelin on laitettu matkaan ja ensimmäinen yhteys kesäpuhelimeen otettiin tänään. Missä puhelin seikkailee ja kuka siihen tänään vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vieraili Jope Ruonansuun entisellä koululla Kemissä puhumassa koulukiusaamista vastaan. "Asenteet tuntuivat olevan kohdallaan", Niinistö kommentoi.
Lämpötila tulee olemaan keskimääräisellä tasolla tai sitä hieman matalammalla.
Radio Novan Kesäaamut starttaa Eskon ja Suvin vuosipäivällä, mutta Eskolta taisi unohtua lahja hommaamatta. Hyttyset olivat vallanneet Eskon kodin hänen oman virheensä takia ja Suvi ihmettelee mihin iilimadot on kadonneet. Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
- Minulla on herätysäänenä puhelimessa linnun laulua, ja olin ihan, että mitä tämä soi koko ajan, kun jalkeilla jo ollaan, Rami ihmettelee MTV:lle.
Muutos säässä ajoittuu viikkojen taitteeseen.
Saara Aalto kertoo pohtivansa lähes päivittäin, kiinnostaako häntä enää palata kansainvälisen pop-artistin elämään. Kiireisistä vuosista jäi kaksijakoiset tunnelmat.
Saara ja Meri Aalto pääsivät asumaan luksushuvilaan Etelä-Espanjaan häkellyttävien sattumien kautta. Muusikon mielestä kaikesta on kiittäminen omaa asennoitumista ja uskallusta unelmoida.
Radio Novan uusina juontajina toimivat kesällä Nanna Bhose sekä Jussu Pöyhönen. Tuttuina ääninä kuullaan Esko Eerikäistä, Suvi Hartlinia sekä Mari Valosaarta.
Saara Aalto on julkaissut hyväntekeväisyyssinglen, jonka tuotot ohjataan sodasta ja konflikteista kärsivien lasten auttamiseen.
Eteläiseen Suomeen ei välttämättä kannata odotella helteitä.
Ohjelmanumero on toistaiseksi vedetty pois tapahtuman nettisivuilta.
Perhossääsken toukat voivat päätyä myös ihmisen ruumiinonkaloihin, jos henkilö esimerkiksi pesee itsensä likaisella vedellä.
Rankkojakin sateita voi olla luvassa.
Uutinen Texasin kouluampumisesta on koskettanut monia.