Uniikki kertoo Ylelle, että saamelaisia loukannut Nunnuka-lai-laa-kappale ei enää edusta hänen mielenmaisemaansa.
Näyttelijä Katie Holmes on edelleen seurattu tyylimuusa.
Tavanomaista koleampi sää jatkuu vielä pitkälle toukokuuhun. Vappuviikon jälkeen sateet saapuvat ja lunta saatetaan nähdä etelässäkin.
Lunta tai räntää saatetaan saada ihan etelää myöten.
Afrikan tähden uudistuminen nostaa Anssin ja Niinan välille tiukan väittelyn siitä kumman säännöt ovat oikeita, ja mitkä ovat eri nappuloiden nimet. Tilapäistuottaja muna-Mikko pistetään myös tiukan paikan eteen. Pystyykö hän erottamaan omat munat vieraista kananmunista?
Videota on katsottu yli 95 000 kertaa.
Mari otti yhteyden Saksaan, jossa asuu 44-vuotias Kati. Mitä Katille kuuluu ja miten hänellä on viimeiset 9 vuotta pyörähtänyt Saksassa. Lisäksi kuullaan mikä tilanne Saksassa on koronan suhteen? Kuuntele Marin ja Katin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Niko Saarinen viihtyy edelleen reality-ohjelmien kasvona, mutta neljättä kertaa hän ei lähtisi Big Brotheriin.
Neljän tuulen hattuja ja kanteleita, liian halvalla myytyjä Pokemon-kortteja ja kuuraketteja. Saiko purut, porot ja purot vihaviestit laulamaan? Entä miten kävi The end-kisassa?
Pete Lattu ja Venla Saartamo näyttelivät yhdessä parikymmentä vuotta sitten.
Valkoiset saappaat ovat jälleen ajankohtaisemmat kuin aikoihin.
Niko Saarisen taito on muuntautumiskyky ja hänen brändinsä toimii nyt myös sukupolvelle, joka ei tiedä, mistä mies 12 vuotta sitten ponnahti julkisuuteen. Tänä vuonna Saarinen toivoo voivansa tehdä yhä enemmän töitä hyväntekeväisyyden parissa.
Suomalaislaulaja on kertonut asiasta rehellisesti omalla Instagram-tilillään.
Susanna Mäyrä oli armottoman koulukiusaamisen kohteena koko peruskoulun ajan. Samaa koulua kävi Iskelmän aamujuontaja Mikko Siltala, joka erään kerran puuttui kiusaajien toimintaan. Tuon hetken Mäyrä muistaa aina.
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna esittelevät parhaimpia tapoja uhriutua ja miltä se nyt oikeasti tuntuu, kun joku ”tuntuu kuin”? Radio Novan Aamuyhdistys tutkii myös kahvin terveysvaikutuksia! Kuuntele parhaat palat tästä!
Nuoret olivat kyllästyneet pelkkään puhumiseen ja halusivat tehdäkin jotain vakavan aiheen eteen.