Metsähallitus ja Luontopalvelut muistuttavat retkeilijöitä turvallisesta tupien sekä tulisijojen käytöstä.
Saari suljetaan vaurioituneen vedenalaisen putkiston vuoksi.
Retkeillessä jokaisen tulee muistaa käytöstavat ja jokamiehenoikeudet.
Älä siirrä yhtään kiveä, ohjeistaa Metsähallitus.
Torstaina retkeiltiin, mutta mikä lasketaan retkeilyksi ja millaisia kokemuksia siihen liittyy. Ketkä juovat yhä enemmän, ja miten 'yhä' määritellään? Mitä kuuluu luokkien häiriköille ja missä he ovat nyt?
Yöllinen metelöinti, roskaaminen ja laiton tulenteko ovat lisääntyneet Nuuksion kansallispuistossa. Retkietikettiä noudattamalla kaikki voivat nauttia luonnosta sovussa.
Radio Novan Aamussa käy ilmi ettei Minna ole ikinä ollut bingossa ja Aki on aivan scheissena. Aki tuntee Beverly hillsinsä läpikotaisin ja tuottaja PartaMarkus on ilmeisesti todella väsynyt, kuuntele parhaat palat tästä!
Metsähallitus kertoo ostavansa hyvälaatuisia käpyjä Pohjois-Suomessa 1.10. alkaen. Kävyistä maksetaan 1,20 euroa litralta.
Erikoistutkijan mukaan perinteiset hyönteiskarkotteet eivät tepsi retkeilijöitä syksyisin piinaaviin hirvikärpäsiin.
Retkeillessä jokaisen tulee muistaa käytöstavat ja jokamiehenoikeudet.
Anssiin on purrut retkeilykärpänen vanhojen traumojen jälkeen, joita Karhunkierros ja väärät alushousut aiheuttivat. Niina puolestaan panostaa mieluummin eväisiin ja haaveileekin Nutellaan verhoutumisesta. Myös sakottaminen ja traktorien köröttely aiheutti pohdintaa.
Mikäli olet kalan suuri ystävä, voit pyytää ruokasi suoraan Suomen luonnosta ja valmistaa ruuan nuotion äärellä.
Kaksi suomalaista urbaania löytöretkeilijää etsii autiotaloja ja kertoo niistä kuvien kautta blogissaan. Pirkanmaalta löytyneessä autiotalossa elämä näyttää pysähtyneen. Talon asukkaat vain eivät koskaan enää palanneet jatkamaan elämäänsä.