Liikennöinti päästään aloittamaan 12. elokuuta.
Jäätävä sade estää raitiovaunujen sähkönsaannin.
Poikkeusreitit jatkuvat aina syksyyn saakka.
Syynä harvennettuihin vuoroihin ovat vaikeat sääolosuhteet.
Monet linjat palaavat alkuperäisille reiteilleen.
Hanke on investointi kaupungin tulevaisuuteen.
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna yllättävät tuottaja Parta-Markuksen heti aamusta. Studiossa tuoksuu vahvasti pipari ja mietitään myös vanhoja mainoksia, kuuntele parhaat palat tästä!
Kesäisenä keskiviikkoaamuna pohdittiin kesätissuttelua ja spiritismiä. Mikä Tampereen raitiovaunulle nimeksi? Entä pitäisikö Huuhkajille antaa uusi nimi? Radio Novan Iltapäivän Anssi Honkanen oli löytänyt itselleen uuden henkisen kodin, mutta mistä Akille ja Minnalle löytyisi vastaavat. Kuuntele aamun parhaat palat yläpuolelta.
Suomalaislaulajan finaalipaikka Britannian X Factorissa on suoritus, jota juhlitaan tänään näyttävästi.
Tampereen kaupunginvaltuusto päätti eilen illalla raitiovaunun rakentamisesta. Pitkään kestäneessä valtuustokeskustelussa kuultiin erikoisia kommentteja puolesta ja vastaan. Yksi kommenteista kuultiin Keskustan Timo Vuohensillalta. Sosiaalisessa mediassa levitykseen lähetynyt kommentti kuului: ”Tampereelle muuttaa vain työttömiä. Jos ratikka tulee, täällä vaan työttömät ajelee ratikalla tylsyyttään.” Miten Vuohensilta perusteli kommenttiaan kokouksen seuraavana aamuna, Akin ja Minnan ottaessa yhteyttä häneen?
Radio Novan Iltapäivässä pohdittiin tänään kuuntelijoiden kanssa, mikä olisi paras kutsumanimi Tampereen uudelle raitiovaunulle.
Maanantaista 27. heinäkuusta alkaen raitiovaunu ei kulje lainkaan Fleminginkadulla, vaan saa uuden reitin. Erikoisjärjestely kestää kaksi viikkoa.
Helsinki Samba Carnaval -kulkue vie Helsingin raitiolinjoja poikkeusreiteille lauantaina 6.6. noin klo 14.45 – 17.30.