Dear Future Husband (Meghan Trainor) on Novan soitetuin kappale juuri nyt. Kärkipaikan takana nousussa ovat Haloo Helsinki! (Kuussa tuulee) ja Samuli Edelmann (Jokainen teko).
2080-luvulla (SANNI) jatkaa edelleen Suomen radioiden soitetuimpana kappaleena. Popparin perässä tulevat Years & Yearsin King, sekä Haloo Helsinki! hitillään Kuussa tuulee.
SANNIn hitti 2080-luvulla on edelleen Suomen radioiden soitetuin kappale. TOP20-listalla on kaikkiaan viisi uutta nousijaa. Kärkilistan ulkopuolella viikon kovin nousija on Teflon Brothers, jonka Pämppää kipusi suoraan 30. sijalle.
SANNIn 2080-luvulla jatkaa vahvasti Suomen radiosoittolistan kärjessä. Rihannan FourFiveSeconds Kanye Westin ja Paul McCartneyn kanssa on kakkosena. Stigin Lupasit et kelpaan näin nousee kolmanneksi.
SANNIn 2080-luvulla jatkaa Suomen radioiden soitetuimpana kappaleena. Laulaja on pitänyt kärkipaikkaa jo useamman viikon ajan.
Radio Nova Top20-lista muodostuu viikottain eniten radiosoittoa saaneista kappaleista. Listakärkeen nousi Ellinoora hitillään Ei hävittävää (AEIOUAO).
Haloo Helsinki! nousi radioiden soittolistan ykköseksi edellisen viikon seitsemänneltä sijalta. Kiitos ei ole kirosana vei kärkipaikan Juha Tapion Copacapana ja Ipanema -hitiltä. Kyseinen biisi löytyy nyt kolmannelta sijalta.
Juha Tapio jatkaa Suomen suosituimmat -listan ykkösenä hitillään Copacapana ja Ipanema. Jo 11 viikkoa listalla viihtynyt Jenni Vartiainen pitää kakkospaikkansa Minä sinua vaan -slovarilla.
Kotimaiset kappaleet ovat vallanneet Suomen radiosoiton kärkisijat. Peräti viisi ensimmäistä sijaa menee kotimaahan, kärjessä varmoin ottein Jenni Vartiaisen Minä sinua vaan.
Jenni Vartiainen on ensimmäinen kotimainen artisti jolla on viisi Radiomonitorin mittaamaa radiosoittolistan ykkössijaa samalta albumilta. Kukaan ei ole aiemmin pystynyt samaan.