Esko ei ole saanut vaihdettua vessaan lamppuja neljään kuukauteen, kunnes tänään hän päätti hoitaa asiaan – kaikki ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Anni pohtii testamenttiin liittyviä kysymyksiä - Esko ja Suvi yhdessä kuulijoiden kanssa antaa vertaistukea. Abin valtava ruokamäärä kirjoituksissa saa Eskon ja Suvin puhumaan kouluruoasta ja siitä, kuinka saada oma teini syömään kouluruokaa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä tiimi on jälleen kasassa, vaikkakin Suvi meinasi myöhästyä lähetyksestä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa jeesattiin Miinaa, jonka puoliso kiristää häntä arkisissa asioissa. Myös pikkuriidat puhuttavat - Suvi riitaantuu puolisonsa kanssa, koska tämä puhuu Alexalle rumasti - kuka on Alexa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Studiossa päädytään Eskon tarinan jälkeen keskustelemaan erilaisista aivastuksista. Suvi jopa nimeää Eskon aivastuksen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Siljaa, jonka ystävä jättää hänet yksin baarissa ja katoaa. Suvi muistelee hetkeä, jossa sotkeutui tilanteeseen, johon ei olisi pitänyt ja Esko samaistuu tilanteeseen. Helsingin Sanomien uutinen ulosteesta vetää Suvin ja Eskon nöyräksi. 5 sekunnin kisassa ei meinata päästä kisaamaan, kun Esko haluaa keskustella kuulijan kanssa jostain aivan muusta.
Afrikan tähden uudistuminen nostaa Anssin ja Niinan välille tiukan väittelyn siitä kumman säännöt ovat oikeita, ja mitkä ovat eri nappuloiden nimet. Tilapäistuottaja muna-Mikko pistetään myös tiukan paikan eteen. Pystyykö hän erottamaan omat munat vieraista kananmunista?
Uuden kilpailun kautta katsojat voivat päästä Putous-tähdeksi.
Talviharrastukset nostavat Niinan ja Mikon välillle väittelyn. Kumpi on mukavampaa juoksu vai hiihto ja miksi? Kuuntele ja päätä kumman puolella sinä olet!