Iltapäiväjuontajalla oli suunnitelmissa nauttia omasta seurastaan, mutta päätyi lopulta aivan muihin kuin nautinnollisiin hommiin.
Joskus sopivan nimen keksiminen voi ylitsepääsemättömäksi haasteeksi. Tällöin lopullinen ratkaisu voi olla se kaikista huonoin.
Hulvattomalla videolla nähdään, kuinka juontaja Anssi Honkanen vastaanotetaan hänen uuteen "henkiseen kotikyläänsä" Vuolenkoskelle. Mies myös sai näköispatsaan - joka kuitenkin lähinnä aiheutti hänessä epäuskoa.
Niina luuli jakavansa hyvänkin vinkin täiden karkotukseen. Kyseinen metodi voi kuitenkin johtaa täitäkin suurempaan kaaokseen.
Niina päätti haastaa itsensä ja tehdä auton ohituksen ensimmäistä kertaa. Lopulta ohitustilanne kääntyi täydeksi farssiksi.
Uuden Meidän biisi -sinkun julkaissut Arttu Wiskari kävi vieraana Radio Novan Illassa. Millaisia olivat Artun uran alkutaipaleen keikat ja mikä sai aikaan kylmiä väreitä? Entä miten torstai liittyy tähän kaikkeen? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Kesä tuo mukanaan paljon ihania asioita. Yksi pieni tekijä voi kuitenkin pilata nautinnon hyvinkin pian.
Suomalaisten suosikkiartisti julkaisi eilen uuden sinkkunsa Riippumatto ja kävi juttelemassa muun muassa siitä Radio Novan Iltapäiväsäs.
Määrittelemättömän pituiselle tauolle jääneestä Indica-yhtyeestä tuttu Jonsu on julkaissut uutta musiikkia kolmen vuoden tauon jälkeen. Miksi Jonsu teki pesäeroa musiikkiin? Entä mikä oli yksi käänteentekevistä hetkistä hänen elämässään? Kuuntele koko haastattelu.
Anssi Honkanen tulee viikon etelänlomiltaan aina entistä vaaleampana. Päivän reissu Mikkeliin kuitenkin muutti kaiken.
Kaikille naisille omistetun uuden In your head -biisin julkaissut Jannike kävi Radio Novan Illassa Eskon vieraana. Artisti on lähtenyt suoraan valloittamaan maailmaa, sillä Suomen lisäksi Janniken musiikkia julkaistaan myös Saksassa ja Aasiassa. Helpolla tätä kaikkea ei ole saavutettu, mutta luovuttaminen ei ole käynyt mielessäkään. Kaikella on tarkoituksensa, mutta miten esimerkiksi Robbie Williams siihen liittyy? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Radio Novan Iltapäivässä ihmeteltiin, miten kaatopaikalle suuntaavilla tavaroilla voi tienata yllättävänkin ison summan rahaa.
Jotkut naisista ovat valmiita tekemään mitä tahansa, jotta ikääntyminen ei näkyisi missään kohtaa kehoa.
Karvojen kasvattaminen nuorilla naisilla on kasvanut huomattavasti viimeisten vuosien aikana.
Uuden kesäbiisin Aurinko, ystävä ja kaljaa julkaissut Samae Koskinen kävi Radio Novan Illan Okun ja Eskon vieraana. Kyseinen biisi on tehty vuosi sitten, joten olisiko kappaleesta voinut tehdä esimerkiksi jouluversion ja millaiseksi se olisi silloin muuntunut? Entä millainen kesäbiisi Samae Koskiseen iskee? Kuuntele koko haastattelu.
Anssin oli tarkoitus päivittää antenni paremman kuvalaadun saamiseksi. Uuden antennin koko tuli kuitenkin suurena yllätyksenä.