Radio Novan Iltapäivässä puheeksi tulee laihdutushuijaus, jossa tunnettu jääkiekkoilija on ollut mukana - mitä juttuja kuulijoilla on ollut mihin on uskoneet sinisilmäisesti. Esko muistelee kiinteistövälittäjänä toimimistaan, kun hänet heitettiin myymään asuntoa lausahduksen ''tekemällä oppii'' kera. Kaverin puolesta kyselen -osiossa kuulijalla on kolmen kaveruksen porukka, jossa mustasukkaisuus kalvaa kolmikon välejä. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvi kertoo teurastamon kohtalolta karanneista possuista, joista herää kysymys - miksi eläimen nimeämisen jälkeen sitä ei enää haluakkaan syödä? Kaverin puolesta kyselen osiossa kuuntelija on pinteessä ystävän kanssa, joka yrittää aina löytää ratkaisun kaikkeen. Esko nukahti kosmetologilla ja siitä puheenaiheeksi nouseekin kaikki ne paikat mihin ei haluaisi nukahtaa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvi kertoo tarinaa minkä vuoksi sai jäykkäkouristusrokoitteen ja miten hänestä tuli oravalle lähiomainen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa viestiä laittanut potee syyllisyyttä, kun viikonlopulta on ihana palata töihin perheen takia. Suvi ja Esko pohtivat kuka autossa päättää musiikin - onko se kuski? Esko sai Las Vegasin reissulta kuvan, josta ei ollut muistikuvia. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Koulujen päättyminen lähestyy ja Eskon ja Suvin kokemukset viimeisistä kouluviikoista ennen lomaa on hyvin erilaiset, kuin heidän lastensa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko samaistuu täysin Elsan ongelmaan. Elsa on malttamaton, erityisesti kesälomareissulla kaikkialla pitää olla ajoissa, mielellään ennen kuin ajoissa. Liikennemerkkien töhrimisestä voi seurata huumoria tai ainakin toisille – Esko on järkyttynyt, millainen huumori Suviin uppoaa. Esko kokee suurta vääryyttä, kun hän ei päässyt korjaamaan toisen tekemää virhettä. Radio Novan Iltapäivässä tästä tilanteesta, jopa saagasta ollaan hyvin erimieltä. Mistä on kyse? Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Esko on huolestunut kultajuhlista tai ennemminkin kultajuhlijoista. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pureskellaan kultajuhlien seuraamuksia. Nimimerkki - Otanko ja lähden, ei ole saanut miestään kotiin juhlista, ja reissukin peruuntui yllättäen juhlien seurauksena. Esko kiemuroi vanhemmuuteen liittyvissä haasteissa, kuinka olla esimerkki lapselle jokaisessa tilanteessa ja hyväksyä, että välillä ei osu. Myös häämöttävä kesäloma ja sen tuoman haasteet puhuttavat studiossa erityisesti Suvia. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Iltapäivä startataan kultajuhlien merkeissä, tai ainakin toinen on kultajuhla tunnelmissa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Kitiä, jonka ongelmana on, ettei hän voi tapailla miestä, joka harrastaa frisbeegolfia. Esko kävi viikonloppu reissussa Kööpenhaminassa ja kaikki ei mennyt niin kuin Strömsössä. Esko ihmettelee merkkiääntä, joka saa vuodesta toiseen suomalaiset nousemaan samantien seisomaan. Miten kävi Eskon rakkaustarinan vuonna -95 MM-kisoissa? Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Iltapäivä starttaa pettyneissä tunnelmissa - Suvi julistaa olevansa varsinainen floristi, mutta Eskolla on heittää tähän kovinkin eriävä mielipide. Kuulija kyseenalaistaa onko Esko ja Suvi oikeita henkilöitä auttamaan Jesseä kaverin puolesta kyselen -osiossa. Jessen ongelmana on hänen puolisonsa, joka on varannut hääpaikan, vaikka he eivät ole vielä edes kihloissa. Voisitko syödä samaa ruokaa 50 vuotta? Tätä Esko ja Suvi pohtivat tänään Iltapäivässä. Myös siilit ja avoautot puhuttavat studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Suvilla tuli 41 mittariin ja tämä oli Eskolle isompi juttu, kuin Suville itselleen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa jaetaan kokemuksia sisarussuhteisiin liittyen. Sanoilla on merkitystä – Mitkä sanat Esko hänen ja tytär tulee muistamaan aina? Myös Eskon sanoilla on ollut valtava merkitys, näiden sanojen ansiosta Esko sai kutsun, Suvi ei selviä tästä tarinasta ilman kyyneliä. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Viikon viimeisessä lähetyksessä Esko ehdotti itseään sylikummiksi kuulijan lapselle. Kaverin puolesta kyselen -osiossa käsiteltiin miten jotkut lainaavat tavaroita, mutta turhan herkästi unohtavat palauttaa niitä omistajalle. Eskoa ja Suvia puhutti suomen pubien suolaiset hinnat, koska myös jääkiekon MM-kisojen tuomat turistit ovat olleet tunteiden vallassa ostaessaan kisa juomia. Mysteerikisassa kuulija kysyi loistavia ja suuntaa antavia kysymyksiä. Palattiin myös lapsuuteen ja muisteltiin miltä tuntui, kun vanhemmat soittelivat perään, kun oli myöhässä kotiintuloajasta. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Suvi tuli lähetykseen suoraan kampaajalta – Kampaajalla hänelle selvisi, ettei lasta noin vaan viedäkään värjäämään hiuksia niin kuin ennen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Anskua, jonka puolison harrastus vie niin aikaa, rahaa ja tilaa autossa. Esko kertoo tarinan isästään ja hänen kynästänsä, jota hän säilytti vitriinissä. Myös lasten mukaan ottaminen hienoihin ravintoloihin puhuttaa Eskoa, Suvia ja kuulijoita. Studioon saadaan myös liikuttava viesti, joka on Eskon radiouran yksi hienoimmista viesteistä ja saa Suvin itkemään – Mistä viestissä on kyse? Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Tänään se tapahtui! Esko löysi keinon, kuinka hän oppii repliikit Salattujen Elämien kuvauksiin. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Minttua parisuhteen ongelmassa, joka samaistuttaa todella paljon myös Novan kuulijoita. Suvi meinasi viikonloppuna lentää seurueensa kanssa ulos ravintolasta vihellyksen vuoksi. Neuvominen puhuttaa studiossa – Esko sai kuntosalilla neuvon, joka meni tunteisiin. Radio Novan Iltapäivässä fiilisteltiin myös MM-kotikisoja ja haastateltavana puhelimitse Leijona Legenda Timo Jutila. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Iltapäivässä viikko startataan hyvin levänneenä! Esko oli viikonloppuna Joensuussa ja odotti torikahveja, mutta joutui kokemaan karun pettymyksen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Sania, joka häpeää puolisoaan, kun hän tinkaa aivan kaikkialla, aivan kaikesta. Esko ja Suvi pohtivat kuulijoiden kanssa mitä asioita pitää ylitsepääsemättömän hankalina ja välttelee niiden tekemistä – Suvi kertoo mitä tuottaja Jenni ei saanut tehtyä viikkokausiin ja tähän tarinaan liittyy peruna. Myös jonottaminen ja autoilu puhuttavat studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Paljon onnea Radio Nova 25-vuotta! Iltapäivässä muisteltiin mitkä olivat Eskon ja Suvin ensikosketukset Radio Novaan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Ninni kertoi, minkälaista roolia hiljaisuus näyttelee hänen parisuhteessaan. Eskon lentotarina herätti Suvissa tunteita. Viikon viimeisessä lähetyksessä puhutti myös aistimuisti, kuten tuoksuista syntyvät muistot. Esko ja Suvi ottivat myös yhteyttä Euroviisu reportteri Iiroon, joka kertoi toisen finaalipäivän tunnelmia. Lähetyksessä kuullaan myös pätkä The Rasmuksen haastattelusta suoraan Torinosta. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Iltapäivässä Suvi kertoi, miten loistava hän on paketoimaan, mutta lahjapaperin valinta ei saanut arvostusta. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autettiin Pipsaa, jonka mies oli salaillut raha-asioissa. Esko jakoi nippelitietoa – Coca Colan ihmisiä rajaavasta markkinoinnista – Pringles pakkauksen ylpeästä suunnittelijasta – Tennis tuomarien sanavarastosta. Suvi löysi itsensä kutsuilta, minne osallistui tietämättään. Julkkisten käyttämät halvat tuotteet puhuttivat myös studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Esko ja Suvi muistelevat Radio Novan Iltapäivässä tänään lapsuuden luokkaretkiä. Hesarin uutinen eläkeläisestä Hannusta saa Suvi miettimään, mistä Hannu on jäänyt paitsi, kun ei ollut koko työuransa aikana sairaslomalla ja Miten Esko kääntää Hannun tilanteen Suviin? Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Tuulia, jonka ystävä ostaa tuliaisia, jotka eivät miellytä häntä lainkaan. Myös vanhat talot, remppaaminen ja kurtturuusu muistot puhuttavat studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat TÄSTÄ!
Esko ja Suvi pohtivat kumpi putoaa ensin, sillä molemmilla on viikon alkuun vaivoja – Esko näkee kahtena ja Suvin pää on sumussa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Satua, joka häpeää huonoa englannin kielen taitoa. Suvi ja Esko miettivät mihin huonoon asiaan he kiinnittävät ensimmäisenä huomiota kyläillessä. Studiossa puhuttavat myös Hanna Sumarin toistuvat sanat Suomen kaunein koti -ohjelmassa sekä lentokoneen istumapaikat. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat TÄSTÄ!