Olisitko tiennyt vastauksen?
Anssin tytär sanoi jotain juuri ennen nukahtamistaan mikä sai Anssinkin ajattelemaan yliluonnollista.
Niina heräsi aamulla ja huomasi lakanoiden olevan ruskeat. Mitä oikein tapahtui, kuuntele pätkä tästä!
Didon kappaleen soiminen toi Niinalle muistoja mieleen vuosien takaa. Kuuntele pätkä tästä.
Niinan lapsi häpeää olla liikkeellä äitinsä kanssa. No, joskus siihen on ihan syytäkin! Kuuntele pätkä tästä.
Marco HIetala meni naimisiin mutta yhteisestä historiasta huolimatta Anssi ei saanut kutsua häihin. Anssi on tyrmistynyt!
Sirpa Selänne on kirjassaan sanonut etteivät hänen mielestään naispuoleiset, ei-yhteiset ystävät ole sallittuja. Kuuntele Anssin ja Niinan kommentit tästä.
Anssin mielestä on haasteellista miehenä käyttää sanaa ihana. Mutta on yksi tilanne jossa se on todellakin sallittua. Kuuntele pätkä tästä.
Kuuntelijan studioon lähettämä viesti uusperheen lomanviestosta aiheutti todella paljon palautetta Anssille ja Niinalle! Kuuntele pätkä tästä!
Uuden vuoden kunniaksi, Anssi aloitti uuden urheilulajin. Kuuntele pätkä tästä.
Niinaa, tämän loman aikana, tuuraava Heidi Suomi, piti Anssin kanssa kilpailun, johon mysteeriäänijulkkis osallistui livenä. Kuuntele pätkä tästä!
Iltapäivän tuotantokopissa istuu Markus. Hän on nummelasta, näyttää Koop Arposelta, kuulostaa Arttu Wiskarilta, käyttää väärää ovea ja istuu vanhusten paikalla bussissa sekä on sitä mieltä että kaikilla suomalaisilla on vene. Markus kasasi joulukuurapin, kuuntele pätkä tästä
Anssin aamuinen take-away kahvi ei ihan vastannut odotuksia, kuuntele pätkä tästä.
Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin uusin kirja Selviytymisopas auttaa ymmärtämään tätä hetkeä paremmin mutta ennen kaikkea opastamaan meitä kaikkia kohti parempaa huomista.Mitä tulee tapahtumaan ja miten me ihmiset voimme vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Riku ja Tunna Niina Backmanin haastattelussa.
Niinan uudesta kahvinkeittimestä löytyi yllättävä ominaisuus ja ei, se ei ole tippalukko...
Onko sinulla ollut asioita jonka jo ennen tekohetkeä tiesit olevan huono idea? Anssille kävi juuri niin, ,kuuntele pätkä tästä!