Radio Novan Illassa vierailivat näyttelijät Riku Nieminen ja Aku Sipola. Ensi-illassa olevassa Spede-elokuvassa näyttelevät tähdet kertoivat tarinaa elokuvan takaa ja kertovat, mikä oli haastavinta Speden ja Veskun rooleihin astumisessa. Kuinka hyvin hahmojen tuntemus oli jo etukäteen näyttelijöiden hallussa? Kuuntele välillä jopa levottomaksi äitynyt haastattelu tästä!
Radio Novan Iltapäivässä pohdittiin voiko manifestoimalla saada hyvän parkkipaikan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pureuduttiin vääriin maksettuun palkkaan. Esko vihaa erilaisia Whatsapp ryhmiä ja Suvi kerto tarinan, joka saa oksennusrefleksejä aikaan studiossa.
Radio Novan Illan Tähtivieraana kuultiin Suomen drag-viihteen kuninkaallista Jarkko Valteeta. Osku Heiskasen kanssa ”ShoWhat”-kiertueelle lähtevä tähti avasi tarinaa hahmojen takaa ja kertoo tarinansa siitä, miten päättyi suosituksi Drag-artistiksi. Mitä asiaa emme tienneet Jarkko Valteesta? Kuuntele haastattelu tästä!
Pienet ärsytystä aiheuttavat asiat puhuttavat ja Esko ei voi ymmärtää laiskoja ihmisiä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa opetellaan sanomaan ei. Eskon studioon kantama lehti naurattaa Suvia, kun taas tuottaja-Jenni nauraa Suvi lukemalle lehdelle. Onko Esko valmis maksamaan 500 euroa kuukaudessa löytääkseen rakkauden? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Mikä Vesalan biisi ällöttää Eskoa ja Suvia ja miksi? Esko kieltäytyy kuvaamasta jumppavideota erikoisesta syystä. Kaverin puolesta kyselen -osion ongelma kuulostaa Suvista vitsille, mutta Esko puolestaan ymmärtää. Kuulijoille jaetaan varoittava esimerkki ja kehotetaan tarkastamaan lastenpuhelimet. Mysteeriääni -kisassa 240 euroa potissa, mutta kuinka Jeren käy? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Illan tähtivieraana uuden ”Hupsis- albumin julkaissut Bee. Onko upean lauluäänen omaava artisti laulanut koko ikänsä ja kehen toiseen artistiin Bee välillä sekoitetaan? Kuuntele haastattelu tästä.
Ovatko Esko ja Suvi saikuttaneet turhaan? Esko vaatii Suvilta flunssanäytettä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa nimimerkki Bridezilla kaipaa apua kaason irtisanomisen kanssa. Myös katsastukset ja yllätysvieraat puhuttavat. Minkä paikan kotona Esko ja Suvi siivoavat ensimmäisenä yllätysvieraan saapuessa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivissä hermoja raastaa tänään pienet parkkiruudut. Milloin ja missä yllättävissäkin tilanteissa Esko ja Suvi ovat viimeksi teititelleet? Aneten ja Riston vihkiminen on kuin suoraan elokuvasta kaikkine kommelluksineen. Hämmennystä aiheuttaa sulanut pakastin ja tuotteet omalla vastuulla.
Esko näki erikoisen unen ollessaan kipeänä, mutta yhtä asiaa hän ei anna itselleen anteeksi unessa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan seksikumppanien määrää ja pitääkö niistä kertoa. Keskustelua aiheuttaa myös lounasbuffettien tarjonta, miksi lohta ei voi laittaa tarjolle? Entä miten Sauli Niinistö pystyy pitämään salaisuudet itsellään? Hämmennystä aiheuttaa myös Pariisin muotiviikoilla on tapahtunut dramaattinen ryöstö!
Radio Novan Iltapäivässä tänään Suvi Hartlin ja Heidi Suomi. Heidin lomamatkan bussimatka tuntui pitkältä, mutta miksi? Mitä kuvottavaa Suvi näki Heidin takana studiossa? Tänään myös lyödään eurot tiskiin, kun Suvi ja Heidi yhdessä kuulijoiden kanssa pohtivat paljonko heillä menee kuukaudessa rahaa kauneudenhoitoon. Entä kumpi tietää paremmin taiteesta ja kumpi urheilusta?
Radio Novan Iltapäivässä pohditaan, miksi Suvia haastateltiin aiemmin päivällä päärynällä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa remppaongelmia ja Esko saa kuulijoiden vihat niskaan. Esko sekoittaa koiran kouluttamisen ja työpaikan pelisäännöt. Suvi on löytänyt Tinderistä Eskon erikoisesta kontekstista - Esko innostuu ja kertoo voittajan löytyneet, Den Glider In soimaan! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko kertoo varkaudesta, jota ei tehnyt – vartija heitti loppuun mieleenpainuvan kommentin. Nimimerkki ”mikä meni pieleen” kaipaa vertaistukea kasvatukselliseen asiaan. Studiossa hilpeyttä aiheuttaa myös autonkaupat, jossa oman elämänsä MacGyver korjaa auton naurettavalla tavalla. Uusi Mysteeriääni starttaa! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Eskolle uusi ura Kylien Minoguen hovimestarina, mutta täyttyykö kriteerit? Kaverin puolesta kyselen -osiossa pureudutaan ongelmaan, jossa ensi kesän häät aiheuttaa harmaita hiuksia kutsuvieraalle - Esko jakaa jälleen kyseenalaisia vinkkejä. Mysteeriäänikisassa koetaan kutkuttava tilanne, kun potissa on 440 euroa - lähteekö potti viimein? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!  
Radio Novan Illan tähtivieraana uuden ”Mä oon vaan ihminen”- albumin julkaissut Ilta. Mistä Iltan kappaleen ”Pumpulii”-sanat kumpuaa ja mitä yllättävää monet ihmiset eivät artistista tiedä? Kuuntele haastattelu tästä.
Radio Novan Illan tähtivieraina vierailivat Comedyfabe ja Mebe. Herrat kertoivat lähtevänsä ”Suomen hauskimmat mamut”-kiertueelle, jossa lavalla nähdään niin maahanmuuttajataustaisia koomikoita kuin kiintiö suomalaisiakin. Mistä aiheista ei voi tänä päivänä heittää vitsiä koomikkojen mielestä? Kuuntele hulvaton kooste tästä.
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja BESS. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan turhia lupauksia ja BESS sekä Esko myöntävät molemmat sortuvansa näihin. Ihmisten pakkomielteet puhuttavat studiossa ja BESS kertoo kotonaan vallitsevasta tiukasta juustosäännöstä. Mysteeriääni -kisassa potissa 320 €, mutta kuinka käy Heidin, joka on satavarma arvauksestaan. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!