Viime syksynä maailmalta Suomeen rantautunut klovni-ilmiö vaikuttaa tehneen paluun. Havaintoja on tehty ainakin Oulussa ja Järvenpäässä.
Urheilulukion kasvatit, Younghearted -yhtyeen jäsenet, laulaja Reeta sekä kitaristit Atte ja Emil vaihtoivat muutama vuosi sitten urheilun musiikkiin. Bändin kultarajan ylittänyt debyyttialbumi Nuorisydän ilmestyi viime vuonna, ja nyt on julkaistu uusi Vaikeeta -sinkku. Kuuluuko parisuhdekoukeroista kertovassa biisissä henkilökohtaiset kokemukset? Entä missä 20-vuotiaat näkevät itsensä viiden vuoden kuluttua? Kuuntele koko haastattelu.
Työstressaantunut Anssi lomaili Dubaissa, mutta miten työstäirrottautuminen onnistui, kun illalliskutsu odottamattomalta henkilöltä pamahti viesteihin?
Anssi ja Niina pohtivat, miten pöyristyttävän tositarinan takana oleva bussikuski on päätynyt tekoonsa - Onko hän lukenut Reginaa?!
Thaimaahan matkalle lähtevä 10-vuotias Vilma lähestyi Anssia ja Niinaa toiveen kera, mutta miten käy toteutuksen?
Radio Novan Iltapäivässä pohdittiin, miten suhtautua, jos saman sukupuolen edustaja osoittaa kiinnostusta.
Niina tunnisti itsestään piirteitä, joita ei olisi koskaan ajatellut vielä kymmenen vuotta sitten.
Radio Novan Iltapäivässä pohdittiin riitelyn merkitystä parisuhteessa.
Välillä ajatuksenjuoksu voi tehdä tepposet ja saatat jättää asioita paikkoihin, joihin ne eivät todellakaan kuulu. Radio Novan Iltapäivän kuuntelijat kertoivat omia hulvattomia tarinoitaan lähetyksessä.
Anssi ja Niina halusivat päästää kuuntelijat loistamaan heidän onnellaan Radio Novan Iltapäivässä.
Uuden Ääni -albumin julkaissut Jonna Tervomaa kävi Radio Novan Illan Okun ja Eskon vieraana. Syvällistä keskustelua käytiin niin musiikista yleensä kuin uuden levyn tekoprosessistakin. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Anssi ei suostunut lähtemään keikan jälkeen oluelle, vaikka kutsuja olikin hyvin arvostettu muusikko. Mutta mitä olisi voinut tapahtua jos iltapäiväjuontaja olisi suostunut kutsuun?
Anssi demonstroi Radio Novan Iltapäivän lähetyksessä, miten sinkkukorin kantajan kauppareissu todellisuudessa menee.
Laulaja Kasmir joutui suureen julkisuuskohun ryöpytykseen viime keväänä. Kasmir kertoo Radio Novan Iltapäivässä, miten hankalat ajat vaikuttivat hänen elämäänsä.
Anssi möläytti lähetyksessä jotain harkitsematonta, mikä sai kokonaisen kylän raivostumaan.
Anssi tunnusti lähetyksessä lainaavansa aina ajoittain puolisonsa hammasharjaa. Aina toisen hammasharjan lainaaminen ei kuitenkaan välttämättä kannata.