Niinan hopeasoturi on viikonloppuna kokenut oikean muodonmuutoksen katolle on esimerkiksi ilmestynyt suksiboksi ja Ford-ressu sai myös uudet öljyt. Linjoilla on myös Rauman Lukon menestyksen johdosta lomaa ottanut tuottaja Tytti Kiviharju ja tämä saakin aikaan melkoisen maalilaulumietinnät studiossa.
Radio Novan Aamussa suunnitellaan yhdistelmänimiä. Missä Aki otti kesän vastaan ja onko Minna mökki-ihminen? Lisäksi tuottaja Parta-Markuksella on valtavan kokoinen... Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa testataan burrito-menetelmää! Millainen oli Akin aurinkolasiShow ja onko Minnalla Frederikin stringit? Entä miksi tuottaja Parta-Markus on allapäin? Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Esko Eerikäinen haastatteli Coldplayn jäseniä uuden kappaleen tiimoilta. Haastattelussa puhuttiin muun muassa Suomesta sekä menestyksestä.
Torstai toi tullessaan hänet, eli herra peipposen ja hänen pelastusoperaationsa. Kannattaako tässä vaiheessa hylätä koko länsimainen lääketiede? Millaiset hajut ovat vallanneet asuntoja?
Radio Novan Aamussa on jälleen suuri hirvivaellus! Mikä Aki ketuttaa ja mikä on Minnan säteilyn salaisuus? Tututtuun tapaan tuottaja Parta-Markus antaa viikonlopun ruokavinkin. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa on lätkämylly! Mihin Minnalla on tekijänoikeudet ja miksi Aki tuo esille sissijuuston? Lisäksi selviää onko tuottaja Parta-Markuksella darius kasparaitis? Kuuntele parhaat palat tästä!
Keskiviikkona juhlittiin Radio Novan Aamun 5-vuotissynttäreitä niin kisojen kuin onnittelubiisinkin muodossa. Millaisen "lisävarusteen" Niinan Hopeasoturi on saamassa? Kuka sen tulisen Paso Doblen nyt oikein hallitsikaan?
Aki Linnanahde ja Minna Kuukka osallistuivat Iskelmän Aamuklubin Sukupuolten taistelu -ohjelmaosioon.
Radio Novan Aamussa on 5vee juhlahumua! Millaisia puheita kuullaan ja mikä on iltapäivän lahja Akille ja Minnalle? Lisäksi puhelimessa MasterChef Vip:n voittaja. Kuuntele parhaat palat tästä!
Tiistaina lainailtiin tavaroita, mutta miten oli palauttamisen laita. Eikö Anssi saa enää ooooo -reaktiota? Entä voisiko Niina vaan lompsia talokaupoille?
Radio Novan Aamussa raikaa raskas maakuntalaulu! Millainen ongelma Akilla on ja millainen tarina liittyy Minnan rasvaiseen kuvaan? Onneksi biisi menee kroppaan. Kuuntele parhaat palat tästä!
Viikon kärkeen odotettiin jo viikon kohokohtia sekä kyseenalaistettiin jälleen Anssin siitepölyallergia. Mikä sai Anssin pyörtymään? Entä millaista apua kuuntelijamme kaipasivat ja saivatko he niihin helpotusta?
Radio Novan Aamussa Aki yllättyi suuresti, kun Minna olikin aamulla töissä. Millainen muisto kuulijalla on Akista ja mitä tapahtuu, jos Minna ei osaa käyttäytyä tällä viikolla? Entä onko tuottaja Parta-Markus vielä hiihdellyt? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa vietetään 5. vuosipäivää toukokuun 5. päivä.
Radio Novan Aamussa ollaan vapputunnelmissa. Millainen on Akin vessatarina ja millaisen vapputervehdyksen Minna saa? Lisäksi tuottaja Parta-Markus antaa vappuviikonlopun ruokavinkin. Kuuntele parhaat palat tästä!